ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 1-2

Για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική έμεινε μακριά από τις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς το απόγευμα της Κυριακής ηττήθηκε 1-2 από τον Αστέρα Τρίπολης στους "Ζωσιμάδες". Βεβαίως δεν πρέπει να παραλείψουμε ότι σε αυτά τα ματς αντιμετώπισε ομάδες "πρώτης γραμμής" όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.
Ο ΠΑΣ ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς και μόλις στο 4ο λεπτό. Σκόρερ ήταν ο Μανιάς μετά από τραγικό λάθος του τερματοφύλακα των Πελοποννήσιων. Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα, οι γηπεδούχοι δεν είχαν την ανάλογη συνέχεια. Στο 39' ο Γιάννου έκανε το 1-1 με πέναλτι που κέρδισε ο Μπερτόλιο, ενώ ο ίδιος παίκτης πέτυχε και το δεύτερο τέρμα στο 81' "γράφοντας" το τελικό 1-2.
Να σημειωθεί ότι ο Μιχαήλ στο 72' χτύπησε στο κεφάλι σε εναέρια μονομαχία με τον Γιάννου και αποχώρησε σε φορείο.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ (72' Σκόνδρας), Μανιάς, Κοζορώνης (84' Φερφελής), Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Ακόστα, Ίλιτς (76' Σαπαλίδης), Στρούνα, Τσάβες, Ναδάλες.
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Δημούτσος (55' Φερνάντες), Μπερτόλιο (46' Λανθαρότε), Παπαδόπουλος, Γιάννου (85' Αλόκο).
* Την επόμενη αγωνιστική (01/11, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Πανθρακικό, ενώ την Πέμπτη στις 19:30 αντιμετωπίζει στα Ιωάννινα τον Ηρακλή για το Κύπελλο Ελλάδος.