Ντύνουν (ξανά) στα τιρκουάζ την Μπαρσελόνα (pics)

Την επόμενη σεζόν (2016-17), η Μπαρσελόνα θα επιστρέψει στην κλασική εμφάνιση με τις κάθετες ρίγες, αφήνοντας πίσω την φετινή με τις οριζόντιες. Οι «Μπλαουγκράνα», όμως, προτίθενται να αλλάξουν σημαντικά και την δεύτερη, όπου θα κυριαρχεί το τιρκουάζ χρώμα, όπως είχε συμβεί την δεκαετία του ’90. Δείτε την!
Η εξειδικευμένη στις εμφανίσεις ιστοσελίδα «Footy Headlines» υποστήριξε ότι η Nike ετοιμάζει μια εμφάνιση που θα θυμίζει πολύ αυτή που είχε φτιάξει η Kappa την δεκαετία του ’90, την οποία μάλιστα είχαν φορέσει οι «Μπλαουγκράνα» στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1997 (1-0 την Παρί Σεν-Ζερμέν με πέναλτι – γκολ του Ρονάλντο).
Η τιρκουάζ εμφάνιση…
Emfanisi-1
..και η γούρικη παρουσία της στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων
Emfanisi-2
Η Nike, η οποία είχε χρησιμοποιήσει το πράσινο χρώμα και στην δεύτερη εμφάνιση της σεζόν 2010-11, θα επιστρέψει στην κλασική εμφάνιση για πρώτη, σύμφωνα πάντα με την «Footy Headlines».
Emfanisi-3
Μια κλασική φανέλα με κάθετες ρίγες και η οποία θα θυμίζει αρκετά αυτή του 1992, όταν η Μπάρσα κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο Πρωταθλητριών στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου. Στον αγώνα, βεβαίως, η Μπάρσα φόρεσε την πορτοκαλί, αλλά στα πανηγύρια του τίτλου δεν θα μπορούσε να μην φοράει την «Μπλαουγκράνα».
Emfanisi-4
* Το άρθρο αναδημοσιεύεται από το Blaugrana.gr, συνεργάτη του Campion.gr.