Παλικάρι ο ΠΑΣ με 9 παίκτες κόντρα στην ΑΕΚ

Παλικάρι ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην ΑΕΚ το απόγευμα της Κυριακής, παρότι τελείωσε το ματς με 9 παίκτες. Η ομάδα των Ιωαννίνων, αν και έχασε με 3-1, απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο και έβαλε πολύ δύσκολα στους γηπεδούχους, με το τελικό αποτέλεσμα δίκαια να χαρακτηρίζεται ως "μαγική εικόνα".
Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" προηγήθηκε με δυνατό σουτ του Νόε Ακόστα εκτός περιοχής στο 20ό λεπτό. Ένα τέρμα που σκόρπισε τον ενθουσιασμό στους φίλους του ΠΑΣ που ταξίδεψαν στη πρωτεύουσα. Η ΑΕΚ έκανε το 1-1 με πέναλτι του Μπουονανότε στο 35' και το 2-1 επίσης με τον Αργεντίνο στο 44'. Το τελικό 3-1 έκανε ο Βάργκας στο 87'.
Ο ΠΑΣ έχασε τον αρχηγό του, Αλέξη Μιχαήλ, στο 74' με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο στο 80' έμεινε 9 παίκτες μετά την αποβολή και του Θέμη Τζημόπουλου, επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι συνθέσεις:
ΑΕΚ (Δέλλας): Μπαρόχα, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης, Γιόχανσον, Σιμόες, Μπαρμπόσα (78’ Μάνταλος), Μπουονανότε (63’ Βάργκας), Πλατέλλας, Κρισάντους (57’ Αραβίδης).
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα (81’ Κοζορώνης), Ίλιτς (46’ Γιάκος), Μανιάς (67’ Φερφελής).
* Την επόμενη αγωνιστική, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο.