"Λιγότερα εισιτήρια με ΠΑΣ, γιατί οι ΠΑΟΚτζήδες έσπασαν τα καθίσματα"

Η ΠΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι θα πάρει περίπου 400 εισιτήρια για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες". Και παρότι η θύρα 7 (η θύρα των φιλοξενουμένων) έχει πολύ μεγαλύτερη χωρητικότητα, υπάρχουν πάρα πολλές σπασμένες θέσεις από το ματς με τον ΠΑΟΚ, όταν στη συγκεκριμένη θύρα είχαν φιλοξενηθεί εκεί οι οπαδοί του "Δικεφάλου". Αναλυτικά η ανακοίνωση:
"Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στην πόλη των Ιωαννίνων, σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα – Ηρακλής, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Superleague Ελλάδα.
Το «παρών» έδωσαν ο Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, εκπρόσωπος της Superleague, εκπρόσωπος της Δ.Ε.Α.Β, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣ Γιάννινα και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ομάδας των Ιωαννίνων, όπως επίσης, και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής.
Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων, η ΠΑΕ Ηρακλής αιτήθηκε τη χορήγηση εισιτηρίων στο μέγιστο βαθμό που μπορεί να διαθέσει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, για τις ανάγκες των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα δια των εκπροσώπων της, δήλωσε ότι συνηγορεί στο αίτημα της ΠΑΕ Ηρακλής, και θα διαθέσει στη Θύρα 7 του γηπέδου, 400 εισιτήρια, όσα δηλαδή και τα καθίσματα που είναι τοποθετημένα.
Από την πλευρά της, η Superleague, δια του εκπροσώπου της, τόνισε ότι συμφωνεί στη χορήγηση των εισιτηρίων, ωστόσο, ο αριθμός αυτός, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τον αριθμό των καθισμάτων της Θύρας 7 του γηπέδου των Ζωσιμάδων.
Από την πλευρά της Ελληνικής Αστυνομίας αποφασίστηκε η απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών του Ηρακλή, προκειμένου να μην προσέλθει στο γήπεδο μεγαλύτερος αριθμός φιλάθλων από τον διατιθέμενο αριθμό εισιτηρίων, κάτι που θα εγκυμονεί κινδύνους, τόσο στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, όσο και την εν γένει διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.
Έτσι λοιπόν, οι οπαδοί του Ηρακλή πρέπει να προσέλθουν στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων μεμονωμένα και να καταλάβουν θέση στη Θύρα 7.
Αυτό που πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα στο όλο θέμα, είναι το γεγονός ότι η Θύρα 7, μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 800-900 φιλάθλους, όμως στον αγώνα των Ιωαννίνων με τον ΠΑΟΚ, οι φίλαθλοι των φιλοξενούμενων έσπασαν αρκετά από τα καθίσματα στη συγκεκριμένη Θύρα, με αποτέλεσμα ο αριθμός τους να έχει μειωθεί αισθητά. Πάντως, οι υπεύθυνοι του ΠΑΣ Γιάννινα, καταβάλλουν προσπάθειες για να αποκαταστήσουν τις ζημίες, κάτι που αν συμβεί εγκαίρως, ίσως να δοθούν περισσότερα εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών του Ηρακλή".