Και επίσημα από την ΟΥΕΦΑ... ΠΕΝΑΛΝΤΟ!

Ότι ο Ρονάλντο είναι το αγαπημένο παιδί της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ είναι γνωστό εδώ και χρόνια. Άλλωστε κανείς δεν ξεχνά της απειλές του "Μίστερ Σκάνδαλο" Ζεπ Μπλάτερ, προς όλες τις Ποδοσφαιρικές Ομοσπονδίες δεξιά και αριστερά για να τον ψηφίσουν και να του δώσει τη Χρυσή Μπάλα. Κανείς επίσης δεν ξεχνά ότι ο Ρονάλντο έχει χτίσει την όποια καριέρα του σε πέναλτι παρωδίες σε Ισπανία και Ευρώπη, σε κλάματα, σε βουτιές και σπρώξιμο από παράγοντες και διαιτητές. Κάθε άλλο παρά τιμητικό είναι να σημειώνεις γκολ με πέναλτι. Και να κάνεις και ρεκόρ μάλιστα σε κερδισμένα πέναλτι!
Για πέναλτι ΕΠΙΚΑ και πέναλτι ΜΑΙΜΟΥ, όπως αυτό αυτό κόντρα στη Σαχτάρ, γιατί αυτός και η ομάδα του με τη σκοτεινή ιστορία, για να κερδίζουν ακόμη και τη μικρή Σαχτάρ Ντόνετσκ, χρειάζονται και εκεί σπρώξιμο από τους πάντες!
Στον Πορτογάλο όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΟΥΕΦΑ, έχουν δοθεί τα περισσότερα πέναλτι (11) στην Ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ και έτσι ξεπέρασε 2 επίσης πρώην παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης (!) τον Φαν Νιστελρόι και τον Φίγκο! Στον Πορτογάλο παίκτη που είναι φτιαγμένος μόνο για τα μικρά ματς, και για το "τριτοτέταρτο γκολ". Στα μεγάλα ματς που θέλουν πραγματικούς άντρες, καθαρίζουν άλλοι. Καθόλου τυχαίο...