Ισόπαλη στο Βουκουρέστι η Εθνική

Ισόπαλη χωρίς τέρματα (0-0) έληξε η συνάντηση της Εθνικής μας με τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι. Η Εθνική έπαιξε με πάθος και δύναμη και θέλησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την κάκιστη πορεία της στη διοργάνωση με ένα θετικό αποτέλεσμα. Εν τέλει τα κατάφερε φτάνοντας συνολικά στους τρεις βαθμούς στον όμιλο, όλους εκτός έδρας!
Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό για την ελληνική ομάδα, αφού η αντίπαλη πίεση στο κέντρο οδηγούσε τους διεθνείς σε εύκολα λάθη στην κυκλοφορία, που οι Ρουμάνοι προσπαθούσαν να εκμεταλλευτούν με τους γρήγορους επιθετικούς τους.
Στο 17΄ και από λάθος του Σάμαρη ο Χόμπαν βρήκε τον Μπουντέσκου, ο οποίος έπιασε σουτ από πλάγια δεξιά και ο Καρνέζης απέκρουσε με τα πόδια, ενώ στο 41΄ ο Κεσέρου σούταρε άουτ από καλή θέση, στις δύο πιο αξιόλογες στιγμές των πρώτων 45 λεπτών.
Η είσοδος του Κονέ στο 54΄, αντί του Φορτούνη που αποχώρησε τραυματίας αλλά δεν είχε βοηθήσει στη δημιουργία, "γλύκανε" το παιχνίδι της Εθνικής, ενώ ήταν ο διεθνής μέσος της Ουντινέζε που απείλησε για πρώτη φορά τον Ταταρουσάνου, όταν στο 56΄ έπιασε δύσκολο σουτ έξω από την περιοχή στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω από το δοκάρι.
Χωρίς ταχύτητα στην ανάπτυξη όμως και με τον Μήτρογλου "απόντα" για δεύτερο σερί παιχνίδι, η προσπάθεια να οργανωθεί μια επικίνδυνη επίθεση ήταν μάταιος κόπος. Στο 74΄ ο Καρνέζης έσωσε αποκρούοντας στη δεξιά γωνία το ξαφνικό σουτ του Τόρζε, ενώ στο 84΄ ο Κονέ πήγε να αιφνιδιάσει με ωραίο σουτ από τα 25 μέτρα, αλλά ο Ταταρουσάνου έπεσε σωστά και απέκρουσε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.