Έβαλε ρολά ο «Γαλανόλευκος Φάρος» - Δήλωση του Προέδρου

Ρολά έβαλε στο Μουσείο της Εθνικής Ελλάδος που έχει δημιουργήσει στα Χανιά ο «Γαλανόλευκος Φάρος». Φυσικά και δεν έκλεισε ο πολυπληθής Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων της Εθνικής, απλά τοποθέτησε ρολά στη πρόσοψη με σκοπό να είναι προστατευμένος αυτή τη φορά από άνανδρες και δυσάρεστες επιθέσεις.
Το Μουσείο της Εθνικής μας, το οποίο είναι το μεγαλύτερο ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ Μουσείο Εθνικής ομάδας, βρίσκεται στην οδό Τσουδερών 40, (Παλιά Πόλη), αριθμεί χιλιάδες εκθέματα τα οποία καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη της Ιστορία της και κλείνει τα 11 χρόνια από την ίδρυσή του.
Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Νίκο Φλέκκα, Πρόεδρο και εμπνευστή της όλης προσπάθειας του Μουσείου, μας δήλωσε:
«Ήταν υποχρέωσή μας να προστατεύσουμε την Ιστορία της Εθνικής Ελλάδος, που έχουμε στα Χανιά. Το μόνο κακό είναι ότι δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά και όλα αυτά με αποτέλεσμα το οικονομικό βάρος να πέφτει στους ώμους μας. Η μόνη βοήθεια που έχουμε είναι από φίλους και μέλη του "Γαλανόλευκου Φάρου" που μας αγαπάνε και σέβονται αυτό που έχουμε χτίσει στα Χανιά.
Μέσα σε ένα μήνα φύγανε 5500 ευρώ για την προστασία του Μουσείου της Εθνικής Ελλάδος αλλά όποιος έχει ζήσει αυτό που κάνανε τα παιδιά πριν 11 χρόνια στα γήπεδα της Πορτογαλίας, μπορεί να καταλάβει ότι αξίζει να σκορπά χιλιάδες ευρώ γι' αυτούς.
Καλούμε τον κόσμο που έρχεται διακοπές στα Χανιά να το επισκεφθεί και για όσο υπάρχει "Γαλανόλευκος Φάρος" δηλώνουμε ότι η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους Έλληνες και για όλους τους ξένους τουρίστες. Είναι ένα Μουσείο το οποίο είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες φιλάθλους που ακολουθούν την Εθνική ομάδα, σε όλους τους Έλληνες που αγαπούν την Ελλάδα και φυσικά σε όλους τους Έλληνες διεθνείς που έχουνε τιμήσει τη γαλανόλευκη φανέλα».