Ένας κάτοχος Τσάμπιονς Λιγκ στον Ατρόμητο!

Μια «ηχηρή» μεταγραφή πραγματοποίησε ο Ατρόμητος, που κατόρθωσε να πείσει και να ντύσει στα "κυανόλευκα" τον Γάλλο άσο Αντονί Λε Ταλέκ, ο οποίος το 2005 είχε στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λίβερπουλ.
Ο 31χρονος Λε Ταλέκ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα των δυτικών προαστίων και θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 14. Στο ξεκίνημα της καριέρας του είχε τη φήμη κορυφαίου ταλέντου, ενώ στο βιογραφικό του περιλαμβάνεται η θητεία, εκτός των ''Κόκκινων'' του Άνφιλντ, στις Χάβρη, Σεντ Ετιέν, Σάντερλαντ, Σοσό, Λε Μαν, Οσέρ και Βαλενσιέν!
«Ήθελα να φύγω από τη Γαλλία και να βρω ένα άλλο πρωτάθλημα, έχοντας παίξει ήδη στη Αγγλία. Όταν ο Ατρόμητος ενδιαφέρθηκε για εμένα άρχισα να παίρνω πολλές πληροφορίες από συμπατριώτες μου που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα και όλοι με προέτρεψαν να έρθω. Νιώθω πολύ έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα μου να εκπληρώσει τους στόχους της» δήλωσε ο παίκτης για τη νέα σελίδα της καριέρας του.
«Έχω κάνει προπονήσεις όλο αυτό το διάστημα και θεωρώ ότι μέσα από την οργάνωση και τις εγκαταστάσεις που υπάρχουν, θα μπορέσω ως παίκτης να αποδώσω τα μέγιστα. Θέλω να με μάθει και ο κόσμος και να συμβάλω από την πλευρά μου για να μεγαλώσει ο σύλλογος ακόμη περισσότερο. Είναι σημαντικό για εμένα που θα ξαναπαίξω στην Ευρώπη και που θα πάρω στα χέρια μου αυτή την πρόκληση» πρόσθεσε.
«Το γεγονός ότι οι φίλαθλοι δείχνουν χαρούμενοι για εμένα είναι μια πρόκληση παραπάνω για να πετύχω αυτό που θέλω. Θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους αλλά και στις προσδοκίες της διοίκησης και του προπονητή τους οποίους ευχαριστώ. Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι είμαι στην καλύτερη φάση της καριέρας μου. Εγώ νιώθω καλά, το έδειξε η περσινή μου χρονιά και πλέον είμαι στον Ατρόμητο για να πάω μαζί με την ομάδα μου ακόμη πιο ψηλά» συμπλήρωσε.
ΑΠΕ-ΜΠΕ