Μαρκαριάν: «Πολύ κακό το αποτέλεσμα για μας»

Απογοητευμένος από την ήττα της Εθνικής έμεινε ο Σέρχιο Μαρκαριάν. Στις δηλώσεις που έκανε μετά τον αγώνα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει στον πάγκο της ελληνικής ομάδας, ενώ τόνισε ότι πρέπει να αλλάξουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
«Το αποτέλεσμα ήταν πολύ κακό για εμάς. Η ομάδα θέλει πιο πολλή δουλειά, όπως φάνηκε σήμερα», είπε αρχικά ο Ουρουγουανός τεχνικός και συνέχισε: «Δεν αρχίσαμε καλά, μετά όταν γίναμε καλύτεροι σε μία φάση που έχουμε δουλέψει στην προπόνηση κάναμε το λάθος και δεχτήκαμε γκολ. Προσπαθήσαμε μετά βάλαμε μέσα όλα τα όπλα μας μέσα, αλλά ο αντίπαλος έπαιξε κλειστά κι εμείς δεν πήραμε τίποτα».
Για το μέλλον της Εθνικής τόνισε: «Κλείνει ο κύκλος της ομάδας μετά το 2004. Η Ελλάδα πήγε πολύ πίσω και πρέπει να δει το μέλλον με νέες ιδέες και δύναμη για να ξαναγίνει υπολογίσιμη δύναμη στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Το μεγάλο πρόβλημα είναι να δημιουργηθεί μία ομάδα από τις μικρές ηλικίες. Πρέπει να διορθωθούν πολλά πράγματα.»
Για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο: «Η Ομοσπονδία με το Γιώργο (σ.σ. Καραγκούνη) θα πρέπει να ψάξουν με τον προπονητή να βρουν το δρόμο που πιστεύουν ότι πρέπει να ακολουθήσουν για να αλλάξουν τα πράγματα. Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι Δεκέμβριο. Στο ποδόσφαιρο, όμως, μετρούν τα αποτελέσματα κι ό,τι κι αν γίνει εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα».
ΑΠΕ-ΜΠΕ