ΠΑΣ Γιάννινα: Αυλαία με το κεφάλι ψηλά

Με το κεφάλι ψηλά ολοκλήρωσε τη παρουσία του στη φετινή Σούπερ Λιγκ ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου", παρότι ηττήθηκε στη Λεωφόρο με 3-1 από τον Παναθηναϊκό, τελείωσε μια σεζόν κατά την οποία έκανε περήφανους τους φίλους του με τη παρουσία του στα γήπεδα. Ήταν μόλις η 7η φετινή του ήττα, σε μια χρονιά όπου όρθωσε ξανά το ανάστημα απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα, δείχνοντας πως έχει μέταλλο νικητή και πως πανάξια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Και μάλιστα ήταν η πρώτη ήττα που έκανε το δημιούργημα του Γιάννη Πετράκη, από ομάδα της περυσινής πρώτης πεντάδας.
Ο ΠΑΣ πλέον έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων των φιλάθλων. Και τα κέρδισε με το ποδόσφαιρο που παίζει. Και μην ξεχνάμε ότι έχει αναγκαστεί αρκετές φορές να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Όμως και πάλι ήταν αυτός που κέρδισε το χειροκρότημα.
Για την ιστορία, τα τέρματα της συνάντησης πέτυχαν ο Ίλιτς στο 5' για τον ΠΑΣ και οι Κλωναρίδης (4'), Καρέλης (50') και Λαγός (60') για τον Παναθηναϊκό.
Οι συνθέσεις:
Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Λαγός, Ζέκα, Πράνιτς (76' Δώνης), Νίνης (80' Ταυλαρίδης), Καρέλης, Κλωναρίδης (63' Ντίνας).
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης (40' Σωτηρίου), Στρούνα, Μπέριος, Μιχαήλ, Ναδάλες (63' Κοροβέσης), Χαρίσης (63' Αυγενικού), Τσουκαλάς, Ακόστα, Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς.