Μαλντίνι: «Μετά τον τελικό του 2005, δεν κοιμόμουν για 3 μήνες!»

Ο Πάολο Μαλντίνι, σε μια ξεχωριστή συνέντευξη με τον Τζέιμι Κάραγκερ στο SkySports, αποκάλυψε ότι έχασε τον ύπνο του μετά τον επικό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2005!
Ο αμυντικός-θρύλος της Λίβερπουλ, που ήταν επίσης παρών στο ματς της Κωνσταντινούπολης, συνάντησε τον Πάολο Μαλντίνι κι έκαναν μια ιδιαίτερη και χαλαρή κουβέντα μαζί, με τον Κάραγκερ να φτάνει την συζήτηση για τον προ δεκαετίας, τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.
«Είσαι έτοιμος να μιλήσουμε για τον τελικό;» του είπε ο νυν σχολιαστής αγώνων στο «SkySports», για να πάρει την απάντηση: «Ναι, εννοείται... Βέβαια, έχασα τον ύπνο μου για τρεις μήνες έπειτα από εκείνο το ματς αλλά οκ! Ορισμένες φορές βλέπω σε επανάληψη το πρώτο ημίχρονο εκείνου του αγώνα και ήταν πραγματικά απίστευτο το γεγονός πως χάσαμε το ματς. Δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί ότι κάτι θα στράβωνε. Δεν παίξαμε μόνο στο πρώτο μέρος καλά. Ήταν απλά έξι τρελά λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο που άλλαξαν τα πάντα. Έπειτα από αυτό το μικρό διάστημα, είχαμε πάλι ευκαιρίες για γκολ. Οι παίκτες της Λίβερπουλ, είχαν ξεμείνει από δυνάμεις και δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν από κάποιο σημείο κι έπειτα» είπε ο Μαλντίνι, που αναφέρθηκε και στην αγαπημένη του Μίλαν:
«Με πονάει που βλέπω την ομάδα σε αυτή την κατάσταση. Δεν είναι απλά μια ποδοσφαιρική ομάδα για εμένα. Είναι κάτι παραπάνω... Ο πατέρας μου έπαιξε στη Μίλαν και ήταν και αρχηγός, έπαιξα εγώ και τώρα τα παιδιά μου είναι στις ακαδημίες. Όσα συμβαίνουν με πονάνε και θα ήθελα πολύ να βοηθήσω αν μου το ζητούσαν. Θα ήθελα να επιστρέψω λίγη από την αγάπη που πήρα. Έπαιξα με πάθος και έδωσα όλο μου τον εαυτό στον σύλλογο... Πρέπει να βρεθεί κάποιος να μιλήσει με τους παίκτες και να τους βάλει στο σωστό δρόμο. Θα ήθελα να τους μεταφέρω λίγη από την εμπειρία μου, όμως δεν περιμένω τίποτα...».