«Φέρε πρόταση και φύγε» λέει η Ρεάλ στον Ρονάλντο

Μετά τον αποκλεισμό των Μαδριλένων από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ «φουντώνουν» τα σενάρια για την αποχώρηση από την ομάδα ποδοσφαιριστών, ακόμα και πρωτοκλασάτων, ακόμα και του Κριστιάνο Ρονάλντο!
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο ίδιος ο Φλορεντίνο Πέρεθ έστειλε μήνυμα στον μάνατζερ του Πορτογάλου, Ζόρζε Μέντεζ, ότι μπορεί να ψάξει άλλη ομάδα για τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι ελεύθερος να φύγει αν φέρει πρόταση που θα αγγίζει τα εκατό εκατομμύρια ευρώ.
Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως πρόθεση της διοίκησης είναι να αλλάξουν πολλά πρόσωπα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, θα υπάρξει σίγουρα αντικατάσταση του Κάρλο Αντσελότι, ενώ το επόμενο «ηχηρό» θύμα θα είναι ο Ρονάλντο. Μετά από επτά χρόνια οι σχέσεις των δύο πλευρών φαίνεται να έχουν φτάσει σε τέλμα και έτσι ακόμα και αν δεν οδηγηθούν φέτος στο διαζύγιο με την πώληση του παίκτη, αυτό θα συμβεί το επόμενο καλοκαίρι. Τονίζεται, επίσης, ότι «απαίτηση» της Ρεάλ είναι να μιλήσει δημόσια ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής για την «επιθυμία» του να αποχωρήσει από το «Σαντιάγο Μπερναμπέου».
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και ο ίδιος ο Κριστιάνο Ρονάλντο νιώθει ότι δεν μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο στους Μαδριλένους και κατ' επέκταση το διαζύγιο θα είναι συναινετικό. Ποιός θα μπορούσε να είναι ο επόμενος προορισμός του 30χρονου; Σίγουρα θα είναι μακριά από την Ισπανία, πιθανότατα για δεύτερη φορά στην καριέρα του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και ποιός θα είναι ο διάδοχος του Πορτογάλου στην ομάδα; Ο Γκάρεθ Μπέιλ, πάνω στον οποίο ο (πρόεδρος) Πέρεθ θέλει να χτίσει την καινούργια Ρεάλ Μαδρίτης.
ΠΗΓΗ: sdna.gr