Μπεσέρα στο Campion.gr: «Πάντα σκέφτομαι τον ΠΑΣ!»

Παρότι φόρεσε τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα για μία χρονιά δεν τον ξεχνά κανείς. Έγινε ουκ ολίγες σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων με τις ενέργειές του. Αργεντίνος γαρ! Ο λόγος για τον Λεάντρο Μπεσέρα, ο οποίος μας παραχώρησε μια αποκλειστική συνέντευξη από την Αργεντινή όπου βρίσκεται.
Λεάντρο που σε βρίσκουμε τώρα; Σε ποιά ομάδα αγωνίζεσαι;
Πλέον αγωνίζομαι στην Αργεντινή. Παίζω στην Κλαμπ Ατλέτικο Πατρονάτο του Παρανά.
Η σεζόν βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εκεί. Πως τα πηγαίνετε;
Ναι η σεζόν ξεκίνησε τον Δεκέμβριο. Τα πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά, γιατί βρισκόμαστε στη πρώτη θέση που οδηγεί σε άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.
Παρακολουθείς τα νέα του ΠΑΣ Γιάννινα;
Ναι βεβαίως! Παρακολουθώ την ομάδα και είμαι ενθουσιασμένος από την πολύ καλή της πορεία στη Σούπερ Λιγκ. Βεβαίως είμαι και λίγο στεναχωρημένος γιατί έμαθα ότι δεν πήρε αδειοδότηση για τη νέα περίοδο.
Θα ήθελες να φορέσεις ξανά τη φανέλα του ΠΑΣ;
Φυσικά! Πάντα σκέφτομαι τις ημέρες μου στον ΠΑΣ και τα Ιωάννινα! Έχω μόνο καλές αναμνήσεις!
Έχεις επικοινωνία με παλιούς σου συμπαίκτες στον ΠΑΣ;
Παρά την απόσταση, ναι. Έχω επικοινωνία με μερικούς και πάντα θυμόμαστε την πανέμορφη χρονιά που μοιραστήκαμε στην ομάδα.
Τί εντυπώσεις σου άφησαν τα Ιωάννινα και η Ελλάδα;
Πραγματικά θα ήθελα να ζήσω στην Ελλάδα, γιατί είναι μια πολύ όμορφη χώρα με τεράστια Ιστορία, την οποία μαθαίναμε στο σχολείο. Σχετικά με τα Ιωάννινα, μπορώ να πω ότι πάντα ένιωθα σαν να ήμουν στο σπίτι μου. Οι άνθρωποι ήταν πάρα πολύ ζεστοί και φιλικοί. Μια πανέμορφη πόλη με απίστευτα τοπία τα οποία απόλαυσα όταν ήμουν εκεί.
Είχες ξεσηκώσει πολλές φορές του φίλους του ΠΑΣ με τις ενέργειές σου στο γήπεδο. Πώς ένιωθες όταν το όνομά σου έγινε σύνθημα στα χείλη τους;
Πάντα ένιωθα πολύ χαρούμενος από την υποστήριξη του κόσμου και αυτό με έκανε να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε ματς.
Ποιά στιγμή σου στον ΠΑΣ δεν θα ξεχάσεις ποτέ;
Όταν νικήσαμε 1-0 τη Δόξα Δράμας με δικό μου γκολ και εξασφαλίσαμε την παραμονή μας στη πρώτη κατηγορία. Ήμουν πολύ χαρούμενος.
Τι θα ήθελες να πεις στους φιλάθλους του ΠΑΣ;
Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλα όσα με έκαναν να ζω κάθε φορά που φορούσα τη φανέλα του ΠΑΣ!
Λεάντρο σε ευχαριστώ πολύ για τη συνέντευξη και ελπίζω να σε ξαναδούμε σύντομα στην ομάδα.
Παρακαλώ φίλε μου. Πάντα θα είναι ευχαρίστησή μου να επιστρέψω! ΠΑΣ ολέ ολέ...
(Η φανέλα που μας είχε χαρίσει όταν αγωνιζόταν στον ΠΑΣ)