Μπαρσελόνα και Μέσι διέσυραν τη Μπάγερν!

Τον διασυρμό με 3-0 γνώρισε από τη Μπαρσελόνα στο Καμπ Νου η Μπάγερν Μονάχου για τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Οι "Μπλαουγκράνα" με αιχμή του δόρατος τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον Κόσμο, Λιονέλ Μέσι, έκαναν... γιο-γιο τους αντιπάλους τους και βρίσκονται πλέον με το 1,5 πόδι στον τελικό του Βερολίνου. Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ πέτυχε δύο τρομερά γκολ (77', 80'), ενώ το τρίτο γκολ του θριάμβου πέτυχε ο Νεϊμάρ στο 93ο λεπτό της τραυματικής συνάντησης για τους Βαυαρούς!
Η Μπάρτσα έδωσε από την αρχή φρενήρη ρυθμό στον αγώνα. Φυσικά η πρώτη ευκαιρία ανήκε στους παίκτες του Λουίς Ενρίκε, με τον Σουάρες να βγαίνει απέναντι στον Νόιερ στο 12΄ με τον Γερμανό τερματοφύλακα να αποκρούει σωτήρια με το πόδι, πέφτοντας, το πλασέ του Ουρουγουανού.
Στο 15΄ οι εξέδρες του Καμπ Νου... αναστέναξαν για δεύτερη φορά, όταν ο Νεϊμάρ δεν κατόρθωσε από πολύ κοντά να νικήσει τον Νόιερ, με τον Ραφίνια να βάζει το πόδι του την τελευταία στιγμή.
Στο 21΄ και σε γύρισμα με πολύ φάλτσο από τον Μέσι η μπάλα πέρασε απ΄ όλους κι έφυγε ελάχιστα άουτ, για να κλείσει το πρώτο ημίχρονο με νέα ευκαιρία για τους «Μπλαουγκράνα», όταν στο 40΄ ο μέγας Νόιερ είπε εκ νέου «όχι» σε τετ-α-τετ, με τον Ντάνι Άλβες.
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΟΚΛΙΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΣΙ
Στο 61΄ ήταν και πάλι ο Νόιερ που βγήκε από την εστία του, δίκην λίμπερο, για να προλάβει οριακά τον Νεϊμάρ που έφευγε μόνος μπροστά, αλλά ο Μέσι επέβαλε το νόμο του: στο 77ο λεπτό ο Αργεντίνος θρύλος βρήκε τον ελάχιστο χώρο που χρειαζόταν έξω από την περιοχή και με συρτό αριστερό σουτ νίκησε τον ανίκητο έως τότε Νόιερ για το 1-0, δείχνοντας την τεράστια κλάση του.
Το... σόου συνεχίστηκε, καθώς τρία λεπτά αργότερα και απέναντι σε μια αποσβολωμένη άμυνα έγραψε το 2-0 «εκθέτοντας» τον Μπόατενγκ που ακόμη δεν έχει καταλάβει τι συνέβη και τελειώνοντας τη φάση με ένα γκολ που μόνο εκείνος μπορούσε να πετύχει (σκάψιμο), το οποίο ήταν 77ο δικό του στο Τσάμπιονς Λιγκ κι εκείνο που τον έφερε στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των Εποχών.
Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Νεϊμάρ, που ύστερα από ασίστ του «ψύλλου» έφυγε για ακόμη μία φορά μόνος στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε ιδανικά τον Νόιερ αυτή τη φορά για το 3-0, με την «Αγία Τριάδα» της Μπαρσελόνα (Μέσι, Σουάρες, Νεϊμάρ) να φτάνει τα 111 γκολ για φέτος (!) και να πληγώνει τον πρώην προπονητή της.