Απαγόρευση εξόδου από την Ελβετία στον Μπλάτερ!

Σύμφωνα με το βρετανικό Τύπο, έχει απαγορευθεί η έξοδος του προέδρου της FIFA και μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζεπ Μπλάτερ, από την Ελβετία όσο διαρκούν οι έρευνες για το σκάνδαλο μ' επίκεντρο την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Αναμένεται ανάκρισή του, προσεχώς.
Επικαλούμενη πηγές της από τη Ζυρίχη, η βρετανική εφημερίδα, Daily Mail, αποκαλύπτει την Πέμπτη ότι οι ελβετικές Αρχές αναμένεται ν' ανακρίνουν τον πρόεδρο της FIFA, Ζεπ Μπλάτερ, τις επόμενες ημέρες για το σκάνδαλο διαφθοράς που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και τις συλλήψεις της Τετάρτης, ενώ ισχύει κι απαγόρευση εξόδου του από την Ελβετία, όσο διαρκούν οι έρευνες.
Η ίδια απαγόρευση ισχύει και για άλλους ανώτατους αξιωματούχους της FIFA, ενώ ο Ζεπ Μπλάτερ ακύρωσε προγραμματισμένη ομιλία του σε ιατρική ημερίδα της FIFA, μετά τη σύλληψη δέκα υψηλόβαθμων στελεχών της ομοσπονδίας, την Τετάρτη. Όλα αυτά, ένα 24ωρο πριν τις εκλογές στην παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία κι εν μέσω έντονων φωνών και καταγγελιών διαφθοράς στην ανάθεση των Μουντιάλ σε Ρωσία το 2018 και Κατάρ το 2022.
ΠΗΓΗ: sport24.gr