Μεγάλη βραδιά ο ΠΑΣ, 3-1 τον Ολυμπιακό!

Μεγάλη βραδιά για τον ΠΑΣ Γιάννινα όπου επικράτησε θριαμβευτικά του Ολυμπιακού με 3-1 στους "Ζωσιμάδες"! Ο "'Άγιαξ της Ηπείρου" έδειξε την Κυριακή ότι βλέπει όλους ανεξαιρέτως τους αντιπάλους του στα ίσια και μπορεί να παίρνει μεγάλες νίκες.
Στο ματς που έγινε για την 30ή αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν άριστα διαβασμένη. Με σκόρερς τους Ίλιτς (32'), Μανιά (42') και Ακόστα (74') πήρε μια σπουδαία νίκη που την φέρνει ακόμη πιο κοντά στον στόχο της που δεν είναι άλλος από την είσοδο στα πλέι-οφ, μέσω των οποίων θα διεκδικήσει την έξοδό της στην Ευρώπη. Για την ιστορία, ο Ολυμπιακός είχε μειώσει με τον Μιλιβόγεβιτς στο 68'.
Ο ΠΑΣ συνεχίζει πλέον να είναι αήττητος απέναντι στις ομάδες της περυσινής πεντάδας του πρωταθλήματος, δείχνοντας πως έχει μέταλλο νικητή, πως ξέρει τι θέλει και πως να το κερδίζει.
Τα εύσημα βεβαίως πρέπει να αποδοθούν και στον Γιάννη Πετράκη για το εξαιρετικό κοουτσάρισμα.
Να σημειωθεί ότι ο ΠΑΣ τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Ακόστα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (77' Μπέριος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ντάσιος (46' Ναδάλες), Τσουκαλάς, Ίλιτς (90' Σαπαλίδης), Τσάβες, Ακόστα, Χαρίσης.
Ολυμπιακός (Περέιρα): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Εντινγκά (65' Κασάμι), Ντοσεβί, Φορτούνης (52' Μπενίτες), Ντομίνγκες (65' Ντομίνγκες), Χάρα.
* Την επόμενη αγωνιτική (19/04, 17:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο.