Ισοπαλία ο ΠΑΣ στο Περιστέρι, μπορούσε τη νίκη!

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε το απόγευμα της Κυριακής ο ΠΑΣ Γιάννινα από το Περιστέρι, μετά το 1-1 με τον Ατρόμητο. Η ομάδα των Ιωαννίνων μπορούσε να φύγει και με το τρίποντο της νίκης καθώς, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση. Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς και Τζημόπουλος, αν δεν έπεφταν πάνω στο πολύ καλό Γκορμπούνοφ θα είχαν φτάσει το σκορ σε άλλα επίπεδα.
Ο Κρίστιαν Τσάβες, που βρισκόταν για ένα ακόμη ματς σε δαιμονιώδη φόρμα άνοιξε το σκορ στο 13' μετά από σέντρα του Ναδάλες, που επίσης έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Για τους γηπεδούχους ισοφάρισε με ένα τρομερό γκολ στο 84' ο Πίτου Γκαρσία.
Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση διεξήχθη υπό το βλέμα του Σέρχιο Μαρκαριάν.
Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος (Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Κούρος, Κατσουράνης, Πίτου Γκαρσία, Δημούτσος (Παπάζογλου 46'), Ουμπίδες, Μαρσελίνιο (Μπρίτο 63'), Ναπολεόνι (Καράσκο 79').
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Χαρίσης (Γιάκος 79'), Τσουκαλάς, Κοροβέσης (Μπέριος 53'), Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς (Σαπαλίδης 65').
* Την επόμενη αγωνιστική (32η, 26/04, 15:00) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ, την μεθεπόμενη αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Εργοτέλη (33η, 03/05, 19:00) και την τελευταία αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος (34η, 10/05, 19:00), αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό.