Ευρωπαίος ο ΠΑΣ και στη Τούμπα

Ακόμη ένα βήμα προς την εδραίωσή του στη πρώτη πεντάδα και τη συμμετοχή του στα πλέι-οφ έκανε το μεσημέρι της Κυριακής ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον ΠΑΟΚ στη Τούμπα και έτσι έφτασε τους 52 βαθμούς στο πρωτάθλημα έχοντας 3 λιγότερους από τον 4ο Αστέρα Τρίπολης και 2 περισσότερους από τον 6ο Ατρόμητο.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε για ακόμη ένα ματς ότι πραγματοποιεί μια εξαιρετική σεζόν και όλα αυτά είναι αποτέλεσμα της μεθοδικής δουλειάς του Γιάννη Πετράκη. Ο οποίος το καλοκαίρι πήρε μία ομάδα στα χέρια του χωρίς αδειοδότηση και με περιορισμό στις μεταγραφές και έφτιαξε ένα σύνολο που το ζηλεύουν όλες οι ομάδες του πρωταθλήματος.
Ο ΠΑΣ, ο οποίος στο δεύτερο ημίχρονο ειδικά είχε την καθολική υπεροχή, άνοιξε το σκορ με τον Τσάβες στο 12', με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν στο 14' με τον Περέιρα. Μάλιστα αν είχαν διαφορετική κατάληξη τα τετ-α-τετ του Κοροβέση και η τεράστια ευκαιρία του Γιάκου, θα μιλούσαμε για διαφορετικό αποτέλεσμα.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Ιτάνζ, Κωνσταντινίδης, Τζαβέλλας, Κόστα, Σκόνδρας, Κάτσε, Νομπόα, Μακ, Γκολάσα (78' Πόζογλου), Περέιρα (76' Τζιόλης), Κουλούρης (62' Αθανασιάδης).
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ναδάλες, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Στρούνα, Τσουκαλάς (85' Μπέριος), Χαρίσης, Κοροβέσης (82' Ντάσιος), Τσάβες, Ίλιτς, Μανιάς (82' Γιάκος).
* Την επόμενη αγωνιστική (03/05, 19:00), ο ΠΑΣ Γιάννινα φιλοξενεί τον Εργοτέλη.