Τροχαίο στη Βουδαπέστη για τρεις διεθνείς μας

Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκησαν οι Βαγγέλης Μόρας, Γιάννης Φετφατζίδης και Παναγιώτης Ταχτσίδης στη Βουδαπέστη χωρίς ευτυχώς να τραυματιστούν σοβαρά.
Οι τρεις διεθνείς μας επέβαιναν σε ταξί με προορισμό από το ξενοδοχείο της Εθνικής το αεροδρόμιο της Ουγγρικής πρωτεύουσας, προκειμένου να αναχωρήσουν για την Ιταλία και τους συλλόγους τους.
Να σημειωθεί ότι το τροχαίο ήταν θανατηφόρο, καθώς από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης ανάμεσα στο ταξί και το άλλο επιβατηγό αυτοκίνητο σκοτώθηκε ο οδηγός του δεύτερου οχήματος.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:
«Σας ενημερώνουμε ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ' οδόν προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.
Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταπροκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.
Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας».