Του το φύλαγε ο Ζαρντίμ στον Βενγκέρ

Μια Ιστορική πρόκριση πήρε η Μονακό στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αποκλείοντας την Άρσεναλ. Οι Μονεγάσκοι έχασαν 2-0 στην έδρα τους αλλά χάρις στην εκτός έδρας νίκη τους στο πρώτο ματς με 3-1, προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο πραγματοποιώντας μία από τις εκπλήξεις του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ νίκησε τον Αρσέν Βενγκέρ και απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στην ασέβεια που έδειξε στο πρώτο ματς ο Αλσατός προπονητής της Άρσεναλ προς τον Πορτογάλο.
Στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς ο Ζαρντίμ δήλωσε πως δε χαιρέτησε τον Αρσέν Βενγκέρ, μετά την αναμέτρηση στο "Λουί ΙΙ", καθώς το ίδιο είχε κάνει και ο Αλσατός στο ματς του Λονδίνου. Ο Πορτογάλος φάνηκε ενοχλημένος με τη στάση του προπονητή της Άρσεναλ στην πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων.
"Πανηγυρίζουμε την πρόκριση. Η Άρσεναλ δεν έδειξε ανάλογο σεβασμό στο πρώτο ματς όπως έδειξε σήμερα (17/03). Δεν έδωσα το χέρι μου στον Βενγκέρ γιατί έφυγα από το γήπεδο. Στο πρώτο ματς ήθελα να το κάνω αλλά δεν με ευχαρίστησε ούτε μου έδωσε το χέρι του. Εμείς κάναμε το καλύτερο δυνατό για να έχει καλή διαμονή η Άρσεναλ. Αλλά αποφάσισα, αυτή την φορά, να μην ανταλλάξω χειραψία με τον Βενγκέρ", δήλωσε ο Ζαρντίμ στην συνέντευξη Τύπου.
ΠΗΓΗ: sport24.gr