Πολύ καλή η Εθνική, 0-0 στην Ουγγαρία

Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης ήταν ξανά η Εθνική μας, μετά τη καταστροφική εποχή Ρανιέρι. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάλεψε με νύχια και με δόντια, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα και έτσι έφυγε με το 0-0 από τη Βουδαπέστη απέναντι στην Ουγγαρία.
Η ομάδα του Σέρχιο Μαρκαριάν τα έδωσε όλα, πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση. Μπήκε δυνατά και στα 2 ημίχρονα, είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος, έδειξε ψυχή και πάθος και κυρίως είχε αγωνιστικό προσανατολισμό. Δηλαδή εντελώς διαφορετική από ότι μας έδειξε στα πρώτα 4 ματς των προκριματικών. Μάλιστα στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους, οι ποδοσφαιριστές της "Γαλανόλευκης" ήταν καταιγιστικοί και έκλεισαν στο μισό γήπεδο τους Ούγγρους.
Να σημειώσουμε ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης ήταν ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής στην αναμέτρηση της ''Γκρουπάμα Αρένα'', και συνέβαλε τα μέγιστα στη ψυχωμένη εμφάνιση των διεθνών μας.
Οι συνθέσεις:
Ουγγαρία (Παλ Ντάρνταϊ): Κίραλι, Φιόλα, Κάνταρ, Γιούχας, Λεάντρο, Έλεκ (70' λ. τρ. Πίντερ), Τόζερ, Γκέρα, Στίμπερ, Τζούτζακ, Σάλαϊ (68' Νίκολιτς).
Ελλάδα (Σέρχιο Μαρκαριάν): Καρνέζης, Τοροσίδης, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σταφυλίδης, Παπαδόπουλος, Σάμαρης, Κονέ (77' Κατσουράνης), Χριστοδουλόπουλος (69' Φορτούνης), Φετφατζίδης (77' Γιαννιώτας), Αθανασιάδης.