Συντριβή της Βέροιας στα Γιάννενα!

Επώδυνη ήταν για τη Βέροια η επίσκεψή της στα Γιάννενα, καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα το απόγευμα της Τετάρτης με το βαρύ 4-1! Η ομάδα των Ιωαννίνων αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, έπαιζε χωρίς αντίπαλο και έφτασε εύκολα στο τελικό σκορ. Τα γκολ της συντριβής πέτυχαν οι Τσουκαλάς στο 8', Μανιάς στο 15', και Τζημόπουλος στο 18' και το 35', ενώ για την ομάδα της Ημαθίας σκόραρε ο Βεργώνης στο 45'.
Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη μπήκε πολύ δυνατά, με πάθος και αγωνιστικό προσανατολισμό και ήταν καταιγιστική. Πριν ακόμη φτάσουμε στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, ο ΠΑΣ βρισκόταν μπροστά ήδη με 3-0 και το... κοντέρ δεν είχε σταματήσει! Πλέον ο ΠΑΣ έφτασε τους 34 βαθμούς και βρίσκεται μόνος στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 
Πρωταγωνιστής της συνάντησης ήταν ο Θέμης Τζημόπουλος που σκόραρε δύο φορές, ενώ βοήθησε πάρα πολύ στην άμυνα.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μανιάς (83' Γιάκος), Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κοροβέσης (77' Χαρίσης), Τσουκαλάς, Ίλιτς, Μπέριος, Τσάβες (70' Ακόστα), Ντάσιος.
Βέροια (Κ. Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μαλόν, Αμαραντίδης (46' Βάσκες), Ραούλ Μπράβο, Μαραγκός, Όστοϊτς, Βεργώνης, Καλτσάς, Μπεν, Τάτος (66' Κάμπορα), Ναζλίδης (63' Ντουμίτρου).
* Την επόμενη αγωνιστική (07/02, 15:00), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό.