ΠΑΣ Γιάννινα: Βραβεύτηκε ο Τσουκαλάς

Από τα χέρια του Γιάννη Τάτση, παρέλαβε το βραβείο του MVP ο Σταύρος Τσουκαλάς. Ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα ψηφίστηκε σε σχετική ψηφοφορία που διοργανώνει η Σούπερ Λίγκα ως ο Πολυτιμότερος Παίκτης της 23ης αγωνιστικής ημέρας του Ελληνικού πρωταθλήματος και ο προπονητής της Κ20 της Γιαννιώτικης ομάδας του απένειμε το βραβείο. Αναλυτικά οι δηλώσεις: 
Γιάννης Τάτσης: Βραβεύω ένα μεγάλο παίκτη που δικαιούται θέση στην Εθνική ομάδα. Αποτελεί στυλοβάτη της πορείας, και της φετινής  αλλά και των προηγούμενων.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να επενδύσει πάνω του. Αγωνίζεται σε καλή ηλικία με μυαλό, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά. Να παραμείνει στα Γιάννινα και να φτάσει ψηλά με αυτόν.
Σταύρος Τσουκαλάς: Ευχαριστώ τον κο Γιάννη Τάτση για τα λόγια του. Τον εκτιμώ πολύ σαν προπονητή και εύχομαι κάποτε να συνεργαστούμε. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που με ψήφισαν για να πάρω αυτό το βραβείο. Εγώ προσπαθώ σε κάθε αγώνα και μέσα από τις προπονήσεις να γίνομαι πάντα καλύτερος και θέλω η ομάδα να βρίσκεται ψηλά. Πλέον είμαστε σε καλή θέση και έχουμε τα περιθώρια για ακόμη ψηλότερα. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ταπεινότητα, πολύ σκληρή δουλειά και εφόσον έχουμε διάρκεια. Αφιερώνω το βραβείο σε ένα συμπαίκτη μου, τον Ηρακλή Γαρουφαλλιά, που είχε μια άτυχη στιγμή λόγω τραυματισμού και είμαι σίγουρος ότι μέσα από αυτή την δυσκολία θα γυρίσει πιο δυνατός.