ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 1-3

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη έκανε το απόγευμα του Σαββάτου ο Πανιώνιος, καθώς επικράτησε στους "Ζωσιμάδες" του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-3. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης πήρε αυτή τη πολύ σημαντική νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα παρότι οι πορείες των δύο ομάδων είναι εκ διαμέτρου αντίθετες.
Οι γηπεδούχοι είχαν την ελαφρά υπεροχή σχεδόν σε ολόκληρο το 90λεπτο, όμως αυτό δεν ήταν ικανό για να τους δώσει και το "τρίποντο" της νίκης. Στον ΠΑΣ στοίχησαν και οι απουσίες του Τζημόπουλου και του Ντάσιου. Το σκορ άνοιξε για τους Νεοσμυρνιώτες ο Μπουμάλ με πέναλτι στο 45', ενώ ο Τσουκαλάς έκανε το 1-1 στο 55'. Το 1-2 έκανε ο Οικονόμου στο 71' και στο 74' ο Χατζηισαΐας έκανε το τελικό 1-3.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Κοροβέσης, Μπέριος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Ακόστα, Τσάβες, Μανιάς, Ίλιτς (83' Σαπαλίδης).
Πανιώνιος (Μ. Ουζουνίδης): Παπαδόπουλος, Τασουλής, Οικονόμου, Αργυρόπουλος, Γιάννου (90'+1' Μπακασέτας), Κόρμπος, Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Ιμπαγάσα (81' Κ. Γκέζος), Χατζηισαΐας, Κολοβός (72' Φούντας).
* Την επόμενη αγωνιστική (21/02, 17:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Καλλονή.