Μία εβδομάδα στη Σαμπντόρια και φεύγει ο Ετό;

Στον "αέρα" βρίσκεται το μέλλον του Σαμουέλ Ετό στη Σαμπντόρια. Ο Καμερουνέζος, ο οποίος μόλις τη περασμένη εβδομάδα υπέγραψε στον σύλλογο της Γένοβας, είναι δυσαρεστημένος με τον προπονητή του, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, επειδή ο τελευταίος προγραμμάτισε διπλή προπόνηση μόλις μία μέρα μετά το εκτός έδρας παιχνίδι με την Τορίνο. Πάντως από τη διοίκηση γίνεται προσπάθεια κατευνασμού της έντασης.
Ο 45χρονος Σέρβος τεχνικός ήταν έξαλλος με τους παίκτες του ύστερα από τη Κυριακάτικη ήττα της ομάδας του από την «Γκρανάτα» με 5-1 και αποφάσισε να τους τιμωρήσει με διπλή προπόνηση. Αυτό φαίνεται να εξαγρίωσε τον Σαμουέλ Ετό, ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, περνώντας ως αλλαγή στο 71’. 
Συγκεκριμένα, ο 33χρονος αποχώρησε κατά τη διάρκεια της προπόνησης, έχοντας, μάλιστα, φραστικό επεισόδιο με τον προπονητή του, και πλέον το μέλλον του στη Σαμπντόρια είναι στον «αέρα». 
Η μεταγραφή του Ετό από την Έβερτον στην ομάδα της Γένοβας ολοκληρώθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, με τον παίκτη να υπογράφει έως το 2018. Αν τελικά το συμβόλαιό του λυθεί, τότε ο 33χρονος επιθετικός, μέχρι το καλοκαίρι, θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί μόνο με τα «ζαχαρωτά», καθώς η FIFA απαγορεύει στους ποδοσφαιριστές να αγωνιστούν με περισσότερες από δύο ομάδες σε μία σεζόν.