Αφεντικό στο Λονδίνο η Τότεναμ!

Αφεντικό στο Λονδίνο η Τότεναμ! Οι "Πετεινοί" νίκησαν με 2-1 την Άρσεναλ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν! Οι γηπεδούχοι παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-1 από την μισητή Άρσεναλ, με πρωταγωνιστή το μεγάλο τους αστέρι, γύρισαν το ματς και πανηγύρισαν με σκορ 2-1 τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι!
Οι "Σπερς" ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του αγώνα και δικαίως νίκησαν και ξεπέρασαν στην βαθμολογία την "αιώνια" αντίπαλο, η οποία έκανε ένα κακό παιχνίδι στο 700ο ματς του Αρσέν Βενγκέρ στον πάγκο της. Η Τότεναμ μπορεί να ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά η Άρσεναλ ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ στο 11' με τον Οζίλ. Ο Γερμανός σκόραρε για τους "Κανονιέρηδες" στο όριο του οφσάιντ, ουσιαστικά στην μόνη καλή στιγμή της Άρσεναλ στο πρώτο 45λεπτο.
Στην πορεία η Τότεναμ δημιούργησε ευκαιρίες, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει, με τις επεμβάσεις του Νταβίντ Οσπίνα να είναι καθοριστικές σε αρκετά σημεία. Στο δεύτερο 45λεπτό, η απόδοση της Άρσεναλ έπεσε κι άλλο, με την Τότεναμ να κάνει την ανατροπή με δυο γκολ του Χάρι Κέιν. Ο Άγγλος επιθετικός, το μεγάλο φετινό "αστέρι" των "Σπιρουνιών" σκόραρε στο 56΄ και στο 86΄ για το τελικό 2-1.