ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε τελικά η αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΣ Γιάννινα και του Παναθηναϊκού που διακόπηκε τη Κυριακή λόγω ομίχλης και συνεχίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.
Στα 14 λεπτά που ήταν το υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου, οι δύο ομάδες έκαναν περισσότερο αναγνωριστικό παιχνίδι χωρίς να προσφέρουν κάτι ιδιαίτερο στους θεατές. Στην επανάληψη, ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε με πάθος, πήρε τα ηνία και την πρωτοβουλία των κινήσεων. Μάλιστα ήταν ιδιαίτερα απειλητικός στις φάσεις του Τσουκαλά, του Τσάβες και του Κοροβέση. Βεβαίως και οι "Πράσινοι" έχασαν πολύ καλές ευκαιρίες με τον Καρέλη και τον Μπεργκ.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Ναδάλες, Τσουκαλάς, Χαρίσης, Κοροβέσης, Ακόστα (89' Γιάκος), Τσάβες, Ίλιτς (80' Μανιάς).
Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Στιλ, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος, Ταυλαρίδης, Χουχούμης, Λαγός, Ζέκα, Μπούι (85' Κλωναρίδης), Ντίνας (57' Μπεργκ), Ατζαγκούν (70' Δώνης), Καρέλης.
* Την επόμενη αγωνιστική (11/01, 15:00), ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό για την 11η αναβληθείσα αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, ενώ τη Τετάρτη 07/01 υποδέχεται τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στις 17:15 για το Κύπελλο Ελλάδος.