ΕΠΟ: Μοναδικός υποψήφιος ο Γκιρτζίκης

Ο Γιώργος Γκιρτζίκης θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της ΕΠΟ, κάτι που θα επικυρωθεί και επίσημα την επόμενη Παρασκευή (23/01), όταν και θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της Ομοσπονδίας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την ανώτατη αρχή του ελληνικού ποδοσφαίρου, η υποψηφιότητα του Γιώργου Γκιρτζίκη είναι η μοναδική που κατατέθηκε μετά την παραίτηση του Γιώργου Σαρρή κι έτσι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ποιος θα είναι ο νέος διοικητικός ηγέτης της ΕΠΟ έως το 2016.
Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή του συνεδρίαση προχώρησε στην ανακήρυξη των υποψηφίων για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ, ο οποίος θα εκλεγεί από την αρχαιρεσιακή γενική συνέλευση των Ενώσεων μελών της στις 23/1/2015.
Η μοναδική υποψηφιότητα που κατατέθηκε προς έγκριση ήταν αυτή του κ. Γεώργιου Γκιρτζίκη, ο οποίος και ανακηρύχθηκε ομόφωνα από το Δ.Σ. της υποψήφιος για την επικείμενη εκλογική διαδικασία. Τη θέση του κ. Γκιρτζίκη ως μέλος του Δ.Σ./ΕΠΟ, μετά την παραίτησή του από αυτό, κατέλαβε ο πρώτος επιλαχών στη λίστα των αναπληρωματικών κ. Ανδρέας Προβατάς, πρόεδρος της ΕΠΣ Κέρκυρας.
Επιπλέον, το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας ενέκρινε ομόφωνα τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, τα κριτήρια που θα ισχύσουν και τις ποινές που θα επιβληθούν, αναφορικά με την αδειοδότηση των συλλόγων της Football League για την περίοδο 2015».
ΑΠΕ-ΜΠΕ