ΠΑΣ Γιάννινα: Βραβεύεται ο Τσάβες, δωρεάν οι ακαδημίες με Ατρόμητο

Σε τελειώματα φάσεων και τακτικά παιχνίδια δούλεψαν στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Πετράκης με τους συνεργάτες του Γιώργο Γεωγουλόπουλο, Βασίλη Αλεξίου και Χρήστο Τσελιόπουλο. Ο Ιωάννου ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Το βραβείο του MVP της 12ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος , το οποίο κατέκτησε ο Κρίστιαν Τσάβες, θα απονεμηθεί στον ποδοσφαιριστή της Γιαννιώτικης ομάδας την Πέμπτη, 11/11/2014. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτήριο-οικοτροφείο Δουραχάνη.
Τέλος, στα πλαίσια της συνεργασίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με την ΕΠΣΗΠ, στον αγώνα πρωταθλήματος ανάμεσα στην ομάδα των Ιωαννίνων και τον Ατρόμητο που θα διεξαχθεί την Κυριακή στους "Ζωσιμάδες" θα υπάρξει δωρεάν διάθεση εισιτηρίων προς τις ακαδημίες των ομάδων του Νομού Ιωαννίνων. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται στην θύρα 6. Υπεύθυνοι υποδοχής των νεαρών αθλητών ορίσθηκαν από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ο κος Γιώργος Ιωάννου και από την ΕΠΣΗΠ ο κος Παναγιώτης Δαβής.
Τα σωματεία που επιθυμούν οι Ακαδημίες τους να παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα πρέπει να ακολουθούν την παρακάτω διαδικασία:
1. Αποστολή e-mail ή fax στην ΠΑΕ (info@pasgiannina.gr, fax 2651075570, τηλ 26510 70340) ή στην ΕΠΣΗΠ (EPSIP1952@yahoo.com, fax 26510 77647, τηλ. 26510 25610 ), έως Παρασκευή και ώρα 14.00, όπου θα αναγράφεται ο αριθμός των εισιτηρίων που επιθυμούν και τα ονοματεπώνυμα των νεαρών αθλητών και του συνοδού που θα ορίζει το σωματείο (προπονητής ή μέλος του Δ.Σ.).
2. Οι αθλητές οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με διακριτικά της ομάδας τους (φόρμες), αλλιώς δε θα επιτραπεί η είσοδος τους.
3. Η παραλαβή των εισιτηρίων θα ξεκινάει μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, στην θύρα 6 και θα διαρκεί για μια ώρα.
Για τον συγκεκριμένο αγώνα της Κυριακής η διάθεση θα γίνει αυστηρά τις ώρες 16:00 έως και 17:00.