Παλικαρίσιο βαθμό ο ΠΑΣ στο "Καραϊσκάκη"!

Παλικάρι αποδείχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα στο "Γ. Καραϊσκάκης" καθώς αναδείχθηκε εύκολα ισόπαλος 2-2 με τον Ολυμπιακό. Ένας ΠΑΣ σοβαρός, πειθαρχημένος, αποτελεσματικός με σοβαρό αγωνιστικό προσανατολισμό από τον Γιάννη Πετράκη. 
Η ομάδα των Ιωαννίνων δεν φοβήθηκε σε κανένα σημείο το ματς, μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με γκολ του Μιχαήλ στο 23' μετά από κόρνερ του Ίλιτς. Στην επανάληψη, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 50' με αμφιλεγόμενο πέναλτι του Φορτούνη και προηγήθηκε με το γκολ του Κασάμι στο 75'. Όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με γκολ του Γιάκου στο 88' έκαναν το τελικό 2-2.
Μετά την κακή εμφάνιση με τον Λεβαδειακό, ο ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε χαρακτήρα καθώς δεν επηρεάστηκε παίρνοντας αυτό το σημαντικό αποτέλεσμα απέναντι στους πρωταθλητές.
Οι συνθέσεις:
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σιόβας, Αυλωνίτης, Γιαννούλης, Μιλιβόγεβιτς (26' Εντινγκά), Μπουχαλάκης (46' Γκαζαριάν), Φορτούνης (70' Διαμαντάκος), Κασάμι, Μπενίτες.
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Γιάκος, Ίλιτς, Χαρίσης, Ναδάλες, Αυγενικού, Στρούνα (74' Ακόστα), Κοροβέσης (62' Ντάσιος), Σκόνδρας, Σαπαλίδης (69' Ηλιάδης).
* Την επόμενη αγωνιστική (14/12, 17:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ατρόμητο.