Επίλογος με βράβευση για τον Λίλα

Με τη βράβευσή του ως MVP της 15ης αγωνιστικής, γράφτηκε σήμερα ο επίλογος της θητείας του Άντι Λίλα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Τον διαγωνισμό διοργανώνουν η Σούπερ Λιγκ, ο ΠΣΑΠ και η Nova και την απονομή έκανε ο γραμματέας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέκος Πότσης.
Ο Αλέκος Πότσης δήλωσε: "Σας μεταφέρω τις ευχές του προέδρου κ. Χριστοβασίλη και όλης της οικογένειας του ΠΑΣ Γιάννινα για καλές γιορτές. Όσον αφορά τη βράβευση του Άντι Λίλα, τον συγχαίρω για τη βράβευσή του και την εμφάνισή του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, τον ευχαριστώ για όσα πρόσφερε στον ΠΑΣ Γιάννινα και του εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της καριέρας του".
Ο Άντι Λίλα δήλωσε: "Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν. Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς του ΠΑΣ Γιάννινα, που ξέρω ότι αυτοί ψήφισαν για μένα.  Ελπίζω όλο τον καιρό που ήμουν εδώ να αντεπεξήλθα στις προσδοκίες τους. Έδωσα τα πάντα σε κάθε αγώνα και είμαι πολύ ευτυχισμένος γι' αυτό".
Για τον αν η βράβευση αποτελεί ιδανικό επίλογο της καριέρας του στον ΠΑΣ Γιάννινα: "Είναι ό,τι πιο ωραίο μπορούσε να συμβεί να παίζω στους "Ζωσιμάδες" και να παίρνω και το βραβείο MVP. Θέλω κάθε φορά που θα σκέφτονται οι οπαδοί τον Άντι Λίλα του ΠΑΣ Γιάννινα, να τον σκέφτονται με όμορφο τρόπο".
Για την  συμφωνία του με την Πάρμα: "Έχω ένα συμβόλαιο 3,5 ετών με την Πάρμα και είμαι πολύ ευτυχισμένος γι' αυτό. Στον ΠΑΣ Γιάννινα είχα κάποιους μισθούς που δεν είχα πάρει ακόμα, δεν θα τα πάρω αυτά τα λεφτά και η ομάδα δεν μου χρωστάει τίποτα, εκτός κι αν πάρω άλλη μεταγραφή από την Πάρμα, οπότε ο ΠΑΣ θα πάρει το 25% από τη μεταπώληση".
Για τον κόσμο: "Σε κάθε αγώνα έχω δώσει την καρδιά μου στο γήπεδο και όταν φώναζαν το όνομά μου ήμουν ο πιο ευτυχισμένος".
* Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε αγωνιστικά παιχνίδια, ενώ οι Μπέριος και Ιωάννου ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.