Απέβαλε δια βίου 17 οπαδούς της η Ρεάλ λόγω συνθημάτων κατά της Μπαρσελόνα και του Μέσι

Στην δια βίου αποβολή 17 οπαδών της τόσο από το Μπερναμπέου όσο και από το σύλλογο, προχώρησε η Ρεάλ Μαδρίτης μετά τα υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στην αναμέτρηση με τη Θέλτα, τόσο κατά της Μπαρσελόνα, όσο και κατά του Λιονέλ Μέσι.
Επίσης η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης απηύθυνε προειδοποίηση στους 1.500 οπαδούς της Grada de Animación, προκειμένου να εντείνουν τα προληπτικά μέτρα σχετικά με τα υβριστικά συνθήματα, ειδικά μετά τον τραγικό απολογισμό της συμπλοκής μεταξύ των οπαδών της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Ντεπορτίβο, την περασμένη εβδομάδα.
Όλα αυτά, λίγες ώρες μετά τη διαρροή στον Ισπανικό Τύπο περί καταγγελίας της Ρεάλ Μαδρίτης εκ μέρους της LFP στην ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ισπανίας για τα υβριστικά συνθήματα προς την Μπαρσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι και μετά τη συμφωνία οπαδών και διοίκησης των "Μερένγκες" να κινούνται εντός του πλαισίου που έχει τεθεί.
Στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν προταθεί να ληφθούν για την απαλλαγή των Ισπανικών γηπέδων από τους ultras, είναι και η τιμωρία των λεκτικών προσβολών, ωστόσο αναζητείται η νομική φόρμουλα υποστήριξης αυτών μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου.
Έτσι η LFP, σύμφωνα με πηγές των Ισπανικών ΜΜΕ θα καταγγείλει τα προσβλητικά συνθήματα των οπαδών της Ρεάλ, στην επιτροπή διοργάνωσης της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.
ΠΗΓΗ: sport24.gr