Τρομοκρατεί με Τασουλή και Ντίνα η Εθνική του Ρανιέρι!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που γίνεται στην Εθνική μας ομάδα επί Ρανιέρι! Ο Ιταλός ή μας κοροϊδεύει επιθυμώντας απόλυση και αποζημίωση, την 6η τα τελευταία 11 χρόνια, έχοντας βάλει 12 εκ ευρώ στο λογαριασμό του, ή έχει χάσει την... μπάλα σε μόλις 3 μήνες από όταν ανέλαβε! Γνωρίζαμε ότι οι ικανότητές του είναι απελπιστικά περιορισμένες, κρίνοντας βέβαια από το βιογραφικό του και το παλμαρέ του, το βλέπουμε και στην Εθνική!
Την ομάδα που πονάμε όλοι οι Έλληνες, την ομάδα που μας έχει χαρίσει τόσες και τόσες χαρές από το 2004, την ομάδα που έχτισαν με μεράκι, δουλειά, υπομονή και αγάπη ο Ρεχάγκελ και ο Σάντος. Δυστυχώς όμως βλέπουμε αυτή την Εθνική να κατρακυλά στις θέσεις της Παγκόσμιας κατάταξης και να επιστρέφει στην εποχή της ανυποληψίας και της σφαλιάρας. 
Παίκτες έρχονται και φεύγουν, παίκτες καλούνται χωρίς αγωνιστικά κριτήρια, παίκτες που παίζουν στην Εθνική για λόγους που μόνο αγωνιστικοί δεν είναι! Μέχρι στιγμής έχουν κληθεί 34 παίκτες στην Εθνική! Και έχουν περάσει μόνο 3 μήνες!
Η Εθνική αντιμετωπίζει τα Νησιά Φερόε τη Παρασκευή στο "Καραϊσκάκη" για τα προκριματικά του Euro 2016 και τη Σερβία τη Τρίτη στα Χανιά σε φιλικό. Οι παίκτες που κάλεσε ο Ρανιέρι... τρομοκρατούν τους αντιπάλους τους! Διαβάστε αναλυτικά την αποστολή:
Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μόρας, Τασουλής, Καράμπελας, Μπακάκης, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Ντίνας, Σαλπιγγίδης, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Καρέλης, Αθανασιάδης, Γκέκας.