Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τα Χανιά καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τον Πλατανιά το μεσημέρι του Σαββάτου. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη είχε, κλασσικά, πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο, όπου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της, χωρίς όμως να "βρει" δίχτυα.
Έτσι σταμάτησε το νικηφόρο σερί των δύο αγώνων του Πλατανιά, ενώ ο ΠΑΣ μετά το 0-0 με τη Καλλονή είχε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική το ίδιο αποτέλεσμα. 
Η ομάδα των Ιωαννίνων τέθηκε αντιμέτωπη με τον Γιάννη Χριστόπουλο, με τον οποίο προ διετίας στον πάγκο της, έζησε ιστορικές στιγμές. Ο Μεσσήνιος τεχνικός είχε θερμή συνάντηση τόσο με τον Γιάννη Πετράκη, όσο και με τους παίκτες και το υπόλοιπο επιτελείο του ΠΑΣ, πριν και μετά τη λήξη του ματς.
Οι συνθέσεις:
Πλατανιάς (Γ. Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης, Τετέ (74' Μαχαμάτ), Αγκιλέρα, Τσουράκης, Μενδρινός, Ζιλβάν (84' Φιγκέιρα) Ναζλίδης (66' Τόρες).
ΠΑΣ Γιάννινα (Γ. Πετράκης): Βελλίδης, Στρούνα, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ (75' Ναδάλες), Τσουκαλάς, Χαρίσης (55' Γιάκος), Λίλα, Ακόστα, Τσάβες, Ίλιτς (46' Σαπαλίδης).
* Την επόμενη αγωνιστική (09/11, 17:15), ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τη Νίκη Βόλου.