Οριστικά (;) χωρίς πρωταθλήματα το Σαββατοκύριακο

Μετά την οριστική (;;) απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δεν θα διεξαχθούν εθνικά πρωταθλήματα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 22 & 23 Νοεμβρίου. Η ΕΠΟ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναιρεί προηγούμενες αποφάσεις που είχαν... αναιρέσει κι αυτές με τη σειρά τους άλλες αποφάσεις, στην οποία αναφέρει:
"Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι μετά τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος αναίρεσης της απόφασης που έλαβε το διοικητικό συμβούλιο στην έκτακτη συνεδρίασή του στις 14/11/2014, για μη ορισμό διαιτητών από την ΚΕΔ/ΕΠΟ σε όλους τους αγώνες των εθνικών πρωταθλημάτων (Super League, Football League, Γ' Εθνική Κατηγορία, Πρωταθλήματα Γυναικών, Πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, Πρωταθλήματα Νέων ΠΑΕ).
Η ΕΠΟ έλαβε τη συγκεκριμένη απόφαση με μοναδικό γνώμονα την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ωστόσο τα απαιτούμενα πρώτα βήματα δεν έγιναν, ούτε από την πλευρά της πολιτείας, ούτε και από αυτή των ΠΑΕ, άρα δεν προκύπτει και ο λόγος διαφοροποίησης της θέσης της Ομοσπονδίας".