Καταιγιστικός ο ΠΑΣ Γιάννινα

Καταιγιστικός ήταν ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς συνέτριψε με το ευρύ 4-0 τη Νίκη Βόλου το απόγευμα της Κυριακής. Στο ματς που έγινε στους "Ζωσιμάδες", η ομάδα των Ιωαννίνων ήταν πρωταγωνίστρια από την αρχή μέχρι το τέλος αφήνοντας την ομάδα της Μαγνησίας σε ρόλο κομπάρσου. Έτσι ο Γιάννης Πετράκης είδε τους παίκτες του να φεύγουν για 4ο σερί ματς με βαθμούς από τον αγωνιστικό χώρο, επιβεβαιώνοντας έτσι το γεγονός πως ο ΠΑΣ φέτος υπό τη καθοδήγησή του βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Τα τέρματα της μεγάλης νίκης του ΠΑΣ για την 10η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος, σημείωσαν οι Μιχαήλ στο 7', Μανιάς στο 49', Ίλιτς στο 75' και Τσουκαλάς στο 82'. Αυτός που αναμφίβολα ξεχώρισε στη σημερινή αναμέτρηση ήταν ο Αλέξης Μιχαήλ. Σημείωσε το πρώτο γκολ, από δική του ασίστ ήρθε το δεύτερο, και γενικά είχε πολύ καλή παρουσία μέσα στο γήπεδο.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος (47' Σκόνδρας), Τζημόπουλος, Στρούνα (46' Χαρίσης), Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Τσάβες, Μανιάς, Ίλιτς (80' Ηλιάδης).
Νίκη Βόλου (Τζαναβάρας): Ταΐρης, Καρασαλίδης, Μαχλελής, Ίβενς, Μαρινάκης, Κοτσαρίδης, Λάουξ, Τσουκάνης (54' Σταμπολζίεφ), Νικλητσιώτης (77' Σκουρτάι), Κυζιρίδης (61' Γιαννιτσάνης), Τζιώρας.
* Το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν θα γίνουν ματς πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας. Την επόμενη αγωνιστική ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό.