Εθνική ξεφτίλα, οργή για Ρανιέρι, Σαρρή!

Τελικά το βαρέλι δεν έχει πάτο!!! Τελικά τα χειρότερα δεν τα είχαμε δει!!! Ήττα από τα Νησιά Φερόε και μάλιστα εντός έδρας! Μια αστεία Εθνική Ελλάδος που έγραψε την πιο μαύρη σελίδα στην Ιστορία της! Τέτοια ξεφτίλα, τέτοιο διασυρμό, τέτοια ντροπή, δεν είχαμε δει ούτε στις εποχές Δανιήλ, Παπαποστόλου, Γεωργιάδη και Πολυχρονίου που η σφαλιάρα πήγαινε... σύννεφο!
Η Εθνική που έχτισαν ο Ότο Ρεχάγκελ και ο Φερνάντο Σάντος, που μας γέμισε υπερηφάνεια, που μας έβγαλε στους δρόμους, που μας έκανε να κλάψουμε από χαρά, την κατέστρεψαν σε 3 μήνες ο Κλαούντιο Ρανιέρι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής! Ο Σαρρής ο οποίος έφερε τον Ιταλό γυρολόγο, τον "προπονητή" με μάνατζερ και χωρίς περγαμηνές, τον μετρ των απολύσεων και των αποζημιώσεων, που δεν κατάλαβε ποτέ που βρέθηκε και δεν έμαθε ποτέ ποιούς παίκτες έχει! Που είναι τόσο προκλητικός που καλούσε ακόμη και τραυματίες στην Εθνική την οποία κατάντησε κέντρο διερχομένων! Αλλά οι ευθύνες βαρύνουν περισσότερο την ΕΠΟ, διότι για τον Ρανιέρι ξέραμε εδώ και πολλά χρόνια ότι όπου πάει καταστρέφει ομάδες! Ότι όπου πάει δεν μπορεί να κατακτήσει ούτε ένα τίτλο! Όλοι ξέραμε εδώ και πολλά χρόνια ότι είναι ανίκανος, μυρωδιάς και επικίνδυνος! Ήρθε εδώ για να κάνει τον τουρίστα και τον γαμπρό! Όλοι το ξέραμε, εκτός από εκείνους που τον διάλεξαν!
Και φτάσαμε στη μέρα που χάσαμε 0-1 (Έντμουντσον, 61') από τα Νησιά Φερόε! Και μάλιστα το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις αν δεν έστελναν οι Νησιώτες τη μπάλα στα 2 δοκάρια!
Λυπάμαι, αλλά αυτό που γίνεται στην Εθνική από τον Αύγουστο κύριοι είναι έγκλημα!
Νίκος Νικολάου
Υ.Γ1 Επί Ρεχάγκελ και Σάντος ήμασταν στη Παγκόσμια Κατάταξη 12οι, αλήθεια τώρα πού να είμαστε;
Υ.Γ2 Τι ώρα έχει δρομολόγια αεροπλάνων από Αθήνα για Ρώμη και τι ώρα έχει δρομολόγια πλοίων από Πάτρα για Ανκόνα;
Υ.Γ3 Ομάδα μοντέλο, την έκαναν...