ΠΑΣ Γιάννινα: Νίκες των Κ15, Κ17 και Κ20

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους οι ομάδες Κ15, Κ17 και Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα. Η Κ15 νίκησε εκτός έδρας με 0-1 τη Κασσιόπη, η Κ17 εντός τη Νίκη Βόλου με 3-0 και επίσης εντός έδρας η Κ20 νίκησε με 3-0 τη Βέροια.
Ο προπονητής της Κ15, Γιώργος Οικονόμου, μετά τη νίκη δήλωσε στο pasgiannina.gr: "Ήταν ο πρώτος επίσημος αγώνας που δώσαμε και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου. Στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα είχαμε καλύτερη απόδοση και το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο, εφόσον χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Θέλουμε βέβαια πολύ δουλειά ακόμη, ώστε να φτάσουμε στα επίπεδα που επιθυμούμε και πρέπει να γίνουμε πιο ουσιαστικοί στην τελική προσπάθεια. Υπάρχει διάθεση απ όλους, πολύ ενδιαφέρον από την διοίκηση και άμεση συνεργασία με τον κο Πετράκη και τους συνεργάτες του, για να μπορέσουμε να εκπαιδεύσουμε με τον καλύτερο τρόπο τα παιδιά που έχουμε στην ομάδα".
Ο προπονητής της Κ17, Χρήστος Αγγέλης, δήλωσε επίσης στο pasgiannina.gr: "Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολλές και καλές φάσεις από την ομάδα μας, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις. Όλα τα παιδιά δώσανε τον καλύτερο εαυτό τους και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση αλλά και την προσπάθεια που δείχνουν μέχρι σήμερα. Αν συνεχίσουν με την ίδια θέληση στο τέλος θα πετύχουμε τον στόχο μας που είναι στελέχωση της Κ20 και της πρώτης ομάδας".
Επίσης, ο Γενικός Αρχηγός της Κ15, Τάσος Λάγκας, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: "Ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια ώστε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα για το πρωτάθλημα Κ15 των ΠΑΕ στο οποίο λαμβάνει μέρος για πρώτη φορά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις νέες υποχρεώσεις μας και να εκπαιδευτούν σωστά τα παιδιά ώστε μέσα από αυτή την ομάδα να μπορέσει να στελεχωθεί την επόμενη σεζόν η Κ17".
Να σημειωθεί ότι την αναμέτρηση της Κ17 παρακολούθησε και ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης, με τους συνεργάτες του Γιώργο Γεωργουλόπουλο και Βασίλη Αλεξίου.