Ο ΠΑΣ σπρώχνει τον ΠΑΟΚ στον αποκλεισμό

Με την ισοπαλία έφυγε ο ΠΑΣ Γιάννινα από τη Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης για το Κύπελλο Ελλάδος, ένα αποτέλεσμα που φέρνει τον ΠΑΟΚ με την πλάτη στον τοίχο στην υπόθεση πρόκριση.
Μάλιστα η ομάδα της Ηπείρου, η οποία παρατάχθηκε με πολλούς ποδοσφαιριστές που έχουν μικρό χρόνο συμμετοχής, θα μπορούσε να φύγει με την νίκη, εάν ο Σταμάτης Σαπαλίδης αξιοποιούσε την τεράστια ευκαιρία που είχε στο 82ο λεπτό. Το 0-1 έκανε ο Ίλιτς στο 23', ενώ ισοφάρισε στο τελικό 1-1 ο Τζιόλης στο 57'.
Έτσι πλέον ο ΠΑΟΚ, ο οποίος έχασε από τη Καλαμαριά στον πρώτο αγώνα, κινδυνεύει να μείνει εκτός από τη πρώτη φάση των ομίλων, καθώς όλα εξαρτώνται από το αυριανό (30/10) ματς ανάμεσα στην Κασσιόπη και τη Καλαμαριά. Να σημειωθεί ότι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Ρατς, Κατσικάς (75' Παπαδόπουλος), Βίτορ, Κίτσιου, Κάτσε, Γκολάσα, Τζιόλης, Μάρτενς (46' Τζανδάρης), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Ναδάλες, Σκόνδρας, Αυγενικού, Γαρουφαλιάς (77' Χαρίσης), Ίλιτς (52' Μανιάς), Γιάκος (83' Μπέριος), Ηλιάδης, Σαπαλίδης.