Τόρες: «Τιμή η φανέλα με το 9»

Η Μίλαν παρουσίασε με κάθε επισημότητα τον Φερνάντο Τόρες, παρουσία του αντιπροέδρου της ομάδας, Αντριάνο Γκαλιάνι, με τον Ισπανό επιθετικό να δηλώνει τιμή που θα φορέσει τη φανέλα με το νούμερο "9". Ο πρώην άσος της Λίβερπουλ αποκτήθηκε από την Τσέλσι για δύο χρόνια, με τη μορφή δανεισμού, με τους "Ροσονέρι" να διατηρούν, σύμφωνα με τους Ιταλούς, οψιόν αγοράς.
Μάλιστα, ο Γκαλιάνι αποκάλυψε πως η Μίλαν προσπάθησε να αποκτήσει τον Τόρες και το 2004 όταν ακόμη βρισκόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, χωρίς όμως να τα καταφέρει, δηλώνοντας ωστόσο χαρούμενος που τελικώς βρέθηκε ήρθε ομάδα.
Στην παρουσίασή του, ο "Ελ Νίνιο" δήλωσε: «Είμαι εδώ για να μάθω, να προσαρμοστώ στη νέα μου ομάδα και να δώσω ό,τι μπορώ. Είναι τιμή για εμένα που φοράω το νούμερο “9” και ανυπομονώ να βρεθώ στο γήπεδο και να αγωνιστώ. Ελπίζω μία μέρα να βρίσκεται το όνομά μου στο μουσείο της Μίλαν και θέλω να πιστεύω πως η Μίλαν θα βρίσκεται στο τοπ-3 της επόμενης χρονιάς. Θα κάνω τα πάντα για να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ», συμπλήρωσε.
Αναφορικά με τη δική του ετοιμότητα είπε: «Νιώθω καλά, ψυχολογικά επίσης είμαι δυνατός. Όταν όλα πάνε καλά, έχεις περισσότερη θέληση. Είμαι χαρούμενος που προπονούμαι».
Όσο για τους οπαδούς και τους δικούς του στόχους ανέφερε: «Ανυπομονώ να δω τους οπαδούς μας, να σκοράρω για εκείνους και να κατακτήσω πολλούς τίτλους. Το ντέρμπι με την Ίντερ είναι πολύ σημαντικό, αλλά πριν από εκείνο υπάρχουν πολλά ματς στα οποία πρέπει να αγωνιστώ, και πρέπει να αγωνιστώ πολύ καλά».