Το δώρο του Τέρι σε νεαρή οπαδό της Τσέλσι

Μία φανέλα του με το αυτόγραφο του επάνω της απέστειλε ο Τζον Τέρι σε φίλαθλο της Τσέλσι όταν έμαθε ότι η μητέρα της έφυγε από τη ζωή. «Λυπάμαι πολύ από τα νέα του θανάτου της μαμάς σου. Θα ήθελα να σου στείλω μία από τις φανέλες με τις οποίες έχω αγωνιστεί και να την υπογράψω για εσένα. Γνωρίζω πως εγώ και η Τσέλσι μπορούμε να βοηθήσουμε σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάς και κάτι τέτοιο θα αποτελεί τιμή για εμένα προσωπικά»
έγραψε στην συλλυπητήρια επιστολή του ο κάπτεν της λονδρέζικης ομάδας και πρόσθεσε: «Πρέπει να συνεχίσεις την κληρονομιά της μητέρας σου και να είσαι δυνατή αλλά ποτέ μη φοβηθείς να κλάψεις και να σκέπτεσαι εκείνες τις υπέροχες στιγμές. Όσο περνάει ο καιρός θα γίνει ευκολότερο. Με πολύ αγάπη ΤΤ. Ειλικρινά ελπίζω να αποδεχθεί τη φανέλα μου».
Από την πλευρά της η νεαρή φίλαθλος (Λουίζ το όνομά της) απάντησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στον πρώην διεθνή Άγγλο κεντρικό αμυντικό αποδεχόμενη το δώρο του. «Ο αληθινός Τζον Τέρι#κάπτεν-ηγέτης-θρύλος» ήταν το σχετικό της μήνυμα συνοδευόμενο από τη φωτογραφία της φανέλας του Τέρι και την επιστολή του.
ΠΗΓΗ: onsports.gr