Τάτσης: "Θέλουμε χρόνο"

Την ήττα (1-0), όπως και η αντρική ομάδα, γνώρισε η Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Τάτσης, ξεκαθάρισε πως η ομάδα του χρειάζεται χρόνο, αλλά δεν έκρυψε τη δυσφορία του για τις διαιτητικές αποφάσεις. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
"Έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, όσον αφορά την αμυντική αλλά και την επιθετική λειτουργία της ομάδας, με μια παρένθεση, να εξαιρέσω, κάποια ατομικά αβίαστα λάθη στην άμυνα αλλά και στην επίθεση, στην τελική προσπάθεια.
Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν κρίνεται δίκαιο και ο λόγος είναι η διαιτησία. Απορώ γιατί στο πρωτάθλημα της Κ20 υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες. Σ' ένα πρωτάθλημα που στόχος είναι η ανάδειξη των νεαρών ποδοσφαιριστών και το τελευταίο πράγμα που απασχολεί όλους μας, ακόμη και τους διαιτητές είναι το αποτέλεσμα. Ίδια διαιτησία υπήρχε και στον πρώτο αγώνα που δώσαμε με τον Πανθρακικό.
Ανεξάρτητα πάντως από αυτό, εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια. Σίγουρα ακόμη θέλουμε χρόνο ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο των προηγούμενων ετών, εφόσον φέτος έχουμε μια καινούρια ομάδα, με παιδιά που ήρθαν από την Κ17 και τις γύρω περιοχές.
Επίσης δεν είναι μαζί μας οι Νάκος, Χαρίσης, Ιωάννου, Μουσκάι που αγωνίζονται πλέον με την πρώτη ομάδα. Αυτό βέβαια με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί ο στόχος μας είναι η στελέχωση της πρώτης ομάδα και μακάρι να είναι πάντα σε αυτή και να είναι και υπολογίσιμοι. Το ίδιο άλλωστε θα επιδιώξουμε να πετύχουμε και την φετινή σεζόν με την ανάδειξη κι άλλων ποδοσφαιριστών".