Νέα ατιμώρητη αλητεία!

Όπως και το 2009, έτσι και τώρα ο Γουέλιγκτον την γλίτωσε φθηνά για χτύπημα στον Λιονέλ Μέσι και αλήτικη συμπεριφορά – «ήταν μια έντονη στιγμή και έκανα λάθος» δήλωσε ο Βραζιλιάνος
Η Μάλαγα δεν έπαιξε βρώμικα, κάθε άλλο. Σταμάτησε την Μπαρσελόνα με πολύ συμπαγή άμυνα, αλλά χωρίς να καταφύγει σε τσαμπουκάδες. Εξαίρεση ο Γουέλιγκτον, ο οποίος την… βλέπει Πέπε, όταν συναντά τον Λιονέλ Μέσι. Δείτε γιατί!
Το 2009, ο Βραζιλιάνος αμυντικός της Μάλαγα δεν δίστασε να… πατήσει (!) τον Λέο και μάλιστα σε μια φάση όπου η μπάλα ήταν αλλού, γλιτώνοντας έτσι χωρίς τιμωρία την αλήτικη συμπεριφορά του.
Στο δεύτερο «επεισόδιο» της κόντρας Μέσι – Γουέλιγκτον, ο Αργεντίνος του είπε μερικά «γαλλικά», όπως συμβαίνει συνήθως όταν επικρατεί ένταση στην διάρκεια ενός αγώνα και ο Βραζιλιάνος δεν είχε κανένα πρόβλημα να τον αρπάξει από το πρόσωπο και να τον πετάξει κάτω. Η τιμωρία του από τον διαιτητή; Μόνο κίτρινη κάρτα!
Στην μεικτή ζώνη, ο Γουέλιγκτον παραδέχθηκε πως «ήταν μια έντονη στιγμή και έκανα λάθος», προσθέτοντας όμως ότι «ο Μέσι έρχεται προς τα εμένα. Δεν φαίνεται στο βίντεο, με αποκάλεσε πουτ… γιο και μετά ήρθε κατά πάνω μου».
Ο Βραζιλιάνος υποστήριξε ακόμα ότι «ο Μέσι είναι ενοχλημένος γι' αυτό που συνέβη την άλλη φορά (σ.σ. ότι τον πάτησε). Ο κόσμος που με γνωρίζει ξέρει ότι είμαι ένα πολύ ταπεινό, πολύ έντιμο παιδί». Σταμάτα, θα μας κάνεις να κλάψουμε…
ΠΗΓΗ: Blaugrana.gr