Ματσάρα και ΠΑΣ-Ξάνθη 2-2

Σε ένα ματς με πολύ ενδιαφέρον, ΠΑΣ Γιάννινα και Σκόντα Ξάνθη αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για την 3η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος. Στην αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στους "Ζωσιμάδες", η ομάδα των Ιωαννίνων τέθηκε αντιμέτωπη με τον πρώην προπονητή της, Σάκη Τσιώλη, με τον κόσμο να μη τον ξεχνά και να τον αποθεώνει μόλις εισήλθε στο γήπεδο.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε με σκορ 0-1 με τον Σολτάνι να σκοράρει για τους φιλοξενούμενους στο 21'. Στην επανάληψη και στο 71', ο Ίλιτς έκανε το 1-1 για τους γηπεδούχους, αλλά η Ξάνθη έκανε το 1-2 ξανά με τον Σολτάνι στο 75'. Ο Κρίστιαν Τσάβες όμως στο 77' έκανε το τελικό 2-2. Ο ΠΑΣ θα μπορούσε να πάρει τη νίκη εάν λάβουμε υπόψην τις χαμένες ευκαιρίες του Κοροβέση στο 26', του Ίλιτς στο 62' και το χαμένο πέναλτι του Τσουκαλά στο 79'.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος (46' Τσουκαλάς), Μιχαήλ (63' Μανιάς), Τζημόπουλος, Στρούνα (19' Μπέριος), Λίλα, Τσάβες, Ακόστα, Γιάκος, Κοροβέσης, Ίλιτς.
Σκόντα Ξάνθη (Τσιώλης): Κυριακίδης, Λισγάρας, Καρυπίδης, Μπέρτος, Κομεσίδης (81' Μπαξεβανίδης), Ομπόντο, Λουσέρο, Φλίσκας, Σολτάνι, Ουάλας (46' Ρέναν), Καπετάνος (68' Γούτας).
* Την επόμενη αγωνιστική (21/09, 18:15) ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟΚ.