Στόλισε τη Λεωφόρο με τα αστέρια του ο Παναθηναϊκός (photos)

Τα αποδυτήρια και η φυσούνα του "Απόστολος Νικολαΐδης" αναμορφώθηκαν προς το... καταπράσινο και τοποθετήθηκαν παντού σημάδια του Παναθηναϊκού και της Ιστορίας του! Παράλληλα με τις αναγκαίες εργασίες συντήρησης που πραγματοποιήθηκαν στο γήπεδο, έλαβαν χώρα και ορισμένες κινήσεις καλλωπισμού του χώρου.
Η πρόθεση των υπευθύνων της ΠΑΕ ήταν το εσωτερικό των αποδυτηρίων και της φυσούνας να παραπέμπει ακόμα περισσότερο στον Παναθηναϊκό και να δημιουργεί "κλίμα" από το πρώτο βήμα των αντιπάλων στο εσωτερικό του γηπέδου. Συγκεκριμένα, στη διαδρομή προς την έξοδο στον αγωνιστικό χώρο ζωγραφίστηκαν δύο μεγάλα τριφύλλια στους παράπλευρους τοίχους, γράφτηκε το Panathinaikos FC, ενώ στο ταβάνι σχηματίστηκε το σήμα της ΠΑΕ.
Ακόμα, στο διάδρομο με κατεύθυνση τα αποδυτήρια τοποθετήθηκαν μεγάλες αφίσες σπουδαίων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι δόξασαν το Τριφύλλι!
Βαζέχα, Σαραβάκος, Ρότσα, Λέτο, Αντωνιάδης, Δομάζος, Ζιλμπέρτο, Σισέ, Καραγκούνης, Γκούμας, Ζάετς, Μπορέλι, Βάντζικ είναι οι εικονιζόμενοι, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλοι.
Ήταν μία έξυπνη πρωτοβουλία των ανθρώπων της ΠΑΕ, οι οποίοι χωρίς να προχωρήσουν σε δομικές αλλαγές, ομόρφυναν τους εσωτερικούς χώρους και πλέον ο καθένας νιώθει τον Παναθηναϊκό σε κάθε βήμα του.
ΠΗΓΗ: sport24.gr