Συντριβή για τη Μάν. Γιουνάιτεντ από τη Μίλτον Κέινς Ντονς

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνώρισε τη συντριβή με 4-0 από τη Μίλτον Κέινς Ντονς στον 2ο γύρο του Λιγκ Καπ Αγγλίας και αποκλείστηκε με την πιο βαριά ήττα της Ιστορίας της στον θεσμό. Οι γηπεδούχοι, ομάδα της 3ης τη τάξει κατηγορίας του Αγγλικού πρωταθλήματος, προηγήθηκαν στο 25ο λεπτό με τον Γκριγκ μετά από τραγικό λάθος του Έβανς.
Οι αλλαγές του Ολλανδού τεχνικού δεν έφεραν αποτέλεσμα και στα τελευταία λεπτά οι Ντονς εκμεταλλεύτηκαν νέες ολιγωρίες των αντιπάλων στην άμυνα και σημείωσαν ακόμα 3 τέρματα.
"Φυσικά και είμαι απογοητευμένος, όμως μπορώ να το αναλύσω. Επίσης δεν είμαι σοκαρισμένος γιατί ξέρω πως τέτοια πράγματα συμβαίνουν, επίσης πιστεύω ότι η Ντονς έπαιξε καλά, επιθετικά και είχε αρκετή δόση τύχης", είπε αρχικά ο Ολλανδός τεχνικός μετά την ήττα με 4-0 από τους Ντονς.
Στη συνέχεια είπε για το κακό ξεκίνημα: "Είναι δύσκολο να ξεκινάς στην Αγγλία με δυο ατυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και ήττα στο Κύπελλο, όμως όσο κι αν ακούγεται περίεργο στους οπαδούς μας, ας πιστέψουν στην ομάδα και τη φιλοσοφία του Φαν Γκάαλ. Πρέπει να το κάνουν, γιατί χτίζουμε μία νέα ομάδα και οι νέες ομάδες δεν φτιάχνονται σε έναν μήνα".
ΑΠΕ-ΜΠΕ