Λουίς Ενρίκε: «Θα ενισχυθούμε κι άλλο»

Την περαιτέρω ενίσχυση της Μπαρσελόνα έκανε γνωστή με δηλώσεις του ο Λουίς Ενρίκε. Ο προπονητής της Μπαρσελόνα, μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν στους Καταλανούς. Αναλυτικά όσα είπε για:
-τη πορεία της προετοιμασίας: «Είναι αισιόδοξος. Έχουμε κάνει καλή δουλειά και τώρα πρέπει να δείξουμε στους αγώνες αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις».
-το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Η μεταγραφική περίοδος δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη. Ακόμη ψάχνουμε για το πώς θα ενισχύσουμε την ομάδα».
-τον Λουίς Σουάρες: «Στις δύο προπονήσεις που έχει κάνει έχει ήδη δείξει πόσο ταλαντούχος είναι. Δείχνει να είναι ο παίκτης που ψάχναμε. Θα παίξει κάποια λεπτά στο φιλικό με τη Λεόν. Η τιμωρία του δεν θα μας επηρεάσει, τη γνωρίζαμε εξ αρχής».
-το πού θα παίξει ο Μασκεράνο: «Στο γήπεδο, στον πάγκο ή στις… κερκίδες (γέλια). Είναι πολυσύνθετος παίκτης, μπορεί να αγωνιστεί τόσο σαν στόπερ, όσο και σαν μεσοαμυντικός».
-τον Λιονέλ Μέσι: «Φυσικά τον γνωρίζω, όπως όλοι, αλλά εξέπληξε ακόμη και μένα στις προπονήσεις. Είναι ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου. Διαβάζει το παιχνίδι καλύτερα από τον καθένα και θα έχει ελευθερία κινήσεων».
-το ποιός τερματοφύλακας θα είναι βασικός: «Δεν μπορώ να πω, έχω τις προτιμήσεις μου. Έχω εμπιστοσύνη και στους τρεις, θα μπορούσα να επιλέξω οποιονδήποτε και να είναι καλή η επιλογή μου».
-τον δανεισμό του Ντεουλοφέου στη Σεβίλλη: «Τον ξέρω πολύ καλά, δεν θα έπαιζε αρκετά αν έμενε και έτσι έκρινα πως ένας δανεισμός θα ήταν καλύτερος γι’ αυτόν».