Έβαλε 21 γκολ σε ένα παιχνίδι!

Μπορεί το όνομα του Γιανίκ Μανζιζίλα να μη σας λέει απολύτως τίποτα, αλλά ο συγκεκριμένος τύπος μπέρδεψε το blackjack με το ποδόσφαιρο πετυχαίνοντας 21 γκολ σε ένα παιχνίδι!
Φαντάσου τώρα πως είσαι τεχνικός διευθυντής σε μια ομάδα και σκάει μάνατζερ που σου… σπρώχνει τρελό πουλέν με την υπόσχεση πως θα σκοράρει καμιά 20αριά φορές μέσα στη χρονιά.
Συμπαθητικό νουμεράκι, δεν λέω, αλλά αν πρόκειται για τον Γιανίκ Μανζιζίλα, υπάρχει ο φόβος να τα βάλει όλα μαζεμένα και μετά να αράξει, έχοντας εκπληρώσει και την υπόσχεση του ατζέντη του.
Το απίθανο περιστατικό συνέβη στην 7η κατηγορία της Σουηδίας όπου σε ματς μεταξύ των Congo United και Balrog BOTKYRKA Sodertalje IK (το οποίο έληξε 30-0 υπέρ της πρώτης) ο συγκεκριμένος… killer δεν έδειξε τον παραμικρό οίκτο στους αντιπάλους σημειώνοντας 21 γκολ!
Φυσικά –τουλάχιστον για τη Σουηδία- η επίδοση αυτή συνιστά απίστευτο ρεκόρ που σπάει το προηγούμενο (18 τέρματα) το οποίο άντεξε για 60 χρόνια.
Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής πάντως, μάλλον έχει για… κολατσιό τέτοιες κατηγορίες αφού στα… νιάτα του πέρασε από τους νέους της Γουέστ Χαμ και αργότερα υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Λιλ πριν επιστρέψει στη Σουηδία υιοθετώντας στην πράξη εκείνο το ρητό που λέει «καλύτερα πρώτος στο χωριό…»
ΠΗΓΗ: Sport FM