Ορφανός: «Με μαύρα χρήματα η μεταγραφή του Βρύζα στον ΠΑΟΚ»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Ορφανός. Μίλησε μεταξύ άλλων για τις κινήσεις της ΠΑΕ, αναφέρθηκε στην συμμαχία με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την εποχή Μπατατούδη:
«Δεν είναι έπαρση αυτό που θα πω. Δυστυχώς δεν μπορεί να υπάρξει φιλία με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με την έννοια που έγινε με τον Παναθηναϊκό. Οι ομάδες αυτές λειτουργούν ταυτόχρονα με το προσκήνιο και το παρασκήνιο. Θα έπρεπε να ενημερώσει κάποιος τον κ. Σαββίδη για τον Παναθηναϊκό. Η πρώτη παράγκα έγινε με τον Παναθηναϊκό. Η πρώτη μεγάλη παράγκα για χρόνια πολλά έγινε από εκεί. Εκείνοι ήταν οι μέντορες μια διαδικασίας που ήλεγχε γενικότερα τον Ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο».
Επίσης: «Την εποχή που βρισκόμουν εγώ στον ΠΑΟΚ, με εξαίρεση την μεταγραφή του Ζήση Βρύζα που ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου στα χρήματα τα οποία δόθηκαν, επειδή είχε μια προσωπική σχέση με τον κ. Πανόπουλο, έπαιζαν τένις μαζί και είχαν συμφωνήσει σε ένα νούμερο. Εγώ είχα διαφωνήσει κάθετα αλλά δεν είχα κάτι παραπάνω να κάνω. Δεν είχε δώσει λεφτά από τον ΠΑΟΚ αλλά από έξω. Τώρα έχει περάσει καιρός και έχει παραγραφεί το αδίκημα. Έδωσε μαύρα χρήματα για την μεταγραφή του Βρύζα».