Στη Νιού Γιόρκ Σίτι ο Βίγια

Στο Αμερικάνικο πρωτάθλημα και τη Νιού Γιόρκ Σίτι θα συνεχίσει τη καριέρα του ο Νταβίντ Βίγια. Ο Ισπανός επιθετικός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τη νεοσύστατη επαγγελματική ομάδα που θα μετάσχει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα MLS των Ηνωμένων Πολιτείων το 2015.
Αξίζει να σημειωθεί ότι συνιδιοκτήτες της νέας του ομάδας είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η φημισμένη ομάδα μπέιζμπολ Νιου Γιορκ Γιάνκις, ενώ θα πρέπει να υπογραμμιστεί ότι είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που εντάσσεται επίσημα στο δυναμικό των Νεοϋορκέζων.
Ο 32χρονος διεθνής φορ, που θα αγωνιστεί με τους «Φούριας Ρόχας» το Μουντιάλ της Βραζιλίας, ξεκίνησε την επαγγελματική καριέρα του από τη Σπόρτινγκ Χιχόν και στη συνέχεια αγωνίστηκε διαδοχικά σε Σαραγόσα, Βαλένθια, Μπαρσελόνα και Ατλέτικο.
Το παλμαρέ του κοσμούν τρία Πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα Ισπανίας, ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ενώ σε επίπεδο Εθνικής ομάδας, πανηγύρισε την κατάκτηση του Μουντιάλ το 2010 και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2008.